Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fantazje seksualne

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie ... mam 14 lat i nie wiem jaka jest moja orientacja. Uwielbiam chłopców, dziewczyny też są ładne i wg ale to nie to samo... nie wyobrażam sobie związku z dziewczyną, małżeństwa z nią, założenia rodziny, a z chłopakami tak. Ale... tak, masturbuję się i dla mnie to nie jest nienormalne... interesuję się powoli sprawami erotycznymi, dojrzewam i też czasem tego potrzebuję .. i... nie wiem jak "podniecić się" ... mam niskie poczucie własnej wartości, czuję się jestem brzydka i głupia i nie wyobrażam sobie, żeby jakiś chłopak chciałby pójść ze mną do łóżka, lub mnie tam lizać czy coś. Natomiast dziewczyna już tak. Coś przy tym czuję, nie jakieś mocne podniecenie, ale to daje troszkę ciepła... nie wyobrażam sb z nią związku , randek, podrywania i innych takich ale to, że dziewczyna miałaby mnie tam lizać czy coś trochę mnie podnieca, a z chłopakiem czuję się, jakby miał mnie wyśmiać czy coś... jestem homo?

Gość gość
dodam jeszcze, że sama nie mogłabym jej tam dotykać lub lizać... jest to raczej obrzydzające, ale jakby ona mnie tam miała to... już inna sytuacja

Gość Maec
W wieku 14 lat rzadko kto jest w pełni zdecydowany. Możesz być biseksualna ale heteroromantyczna. Homoseksualna ale biromantyczna. Panseksualna. Kupa opcji. Jednakże masz rację w tym, że dziewczęta, w twoim wieku w każdym razie, mniej są skore do natychmiastowego odrzucenia *kobiety* za wady fizyczne jeśli eksperymentują homoseksualnie. Tym niemniej zapewniam Cię, że jak nie teraz, to za dekadę bardzo wielu chłopaków z chęcią będzie Cię zaspokajać nawet jeśli teraz nie uważasz się za atrakcyjną.

Gość gość
Raczej bi. A jeszcze dokładniej, to pewnie chciałabyś normalnie mieć chłopaka, ale masz zbyt niskie poczucie własnej wartości i się wstydzisz, natomiast przy dziewczynach czujesz się pewniej. Ponadto, zakładając że to nie prowokacja - choć wiem, że to jest prowokacja, masz 14 lat, więc do spraw związanych z seksem musisz jeszcze dorosnąć. Za kilka lat spojrzysz na to inaczej. :)

Gość gość
Ja mam 13 lat i lizałbym Ci cipkę i o***t A potem wsadzał w każdy otwór który byś chciała Spuszczam się 3-7 razy dziennie więc bym cię zaspokoił prędzej czy później.

Gość Matylda75
Haha dziewczyno! 14 lat i chcesz znać swoją orientację seksualną? Nawet dorośli czasem się jeszcze wahają a tym bardziej dziewczyny, bo ... nie wiem dlaczego, ale u nich ta taka... "bariera" między hetero a homo jest bardzo cieńka. W końcu to cmokanie, niewinne pocałunki, komentowanie wyglądu innych dziewczyn samo się nie wzięło. Uwierz mi... ja jestem heretoseksualna! Mam męża, dzieci, lubię mężczyzn a ... a też czasem mam fantazje z udziałem kobiet! nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała, aby mnie laska wylizała! mmm...

Gość gość
"bariera między hetero a homo jest bardzo cienka" - w takie sytuacji raczej mówiłabym o barierze między hetero a bi. ;)