Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wszystkiezajęte

jak pokonać cellulit?

Polecane posty

Gość wszystkiezajęte

Witam wszystkie kafeteriowiczki. Zaczynają się wakacje, a więc ostatni dzwonek, żeby coś z sobą zrobić. Ja walczę od początku czerwca, udało mi się zrzucić tylko 2kg :( staram się jeść regularnie, zdrowo, ok 1000 kcal dziennie, nie ćwiczę, bo nie mam na to teraz czasu, ale zamierzam zacząć od lipca ;) Nigdy nie miałam nadwagi, BMI zawsze wahało mi się od 19 do 23. Teraz mam BMI 21,2, a i tak nie wyglądam tak jakbym chciała. Mam dość płaski brzuch, ale nie mogę schudnąć z ud. Największym moim problemem jest cellulit, który chyba mam w genach, bo moja mama i siostry też z tym walczą od zawsze. I teraz moje pytanie do Was. Nie widzę efektów żadnych kremów i balsamów na cellulit więc może jakieś tabletki? Polecacie coś? czytałam o CELLINEA, macie jakieś doświadczenia z nimi związane? Pewnie teraz napiszecie, żeby ćwiczyć ;) wcześniej, zanim zaczęłam studia, ćwiczyłam ponad godzinę dziennie na orbitreku + dwa razy w tygodniu chodziłam na zumbę i tak przez ponad rok. Efekty były na wadze, miałam umięśnione łydki (przez co moje nogi wyglądały jeszcze masywniej) a na udach i tyłku wciąż był ten przeklęty cellulit. Nie wiem co mam z tym zrobić, teraz na ćwiczenia nie mam czasu, bo studia, sesja itd... poza tym nie przepadam za wysiłkiem fizycznym, a na jakieś drogie zabiegi czy masaże nie mam aktualnie środków ;) Poradźcie mi coś... Mam 20 lat, przestrzegam diety, a nogi mam jak kobieta po kilku ciążach ;( Marzę, żeby latem w końcu założyć krótkie spodenki...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować