Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka1223

powroty do bylych

Polecane posty

Gość niezapominajka1223

Hej ciekawi mnie ile z Was wróciło do swoich byłych. Opiszcie swoje historie, ale mówimy tu o powrocie po krotkim zwiazku ,nie po tym jak spedzilismy razem polowe zycia :) Napiszcie: -co było powodem rozstania -kto zerwał -jaki był kontakt kiedy nie byliście razem -czy któreś z was było w innym związku -kto wyszedł z inicjatywą -czy się udało, czy dalej jesteście razem -co stalo sie ze dalyscie temu kolejna szanse Ja bylam z chlopakiem 5 miesiecy, zostawilam go bo dotarlo do mnie ze nic do niego nie czuje :/ Teraz rozmyslam nad tym, troszke mi go brakuje ...wiem ze on nadal cos do mnie czuje i dalby nam jeszcze jedna szanse..

Gość gość
Dałabyś mu jeszcze jedną szansę? Taka jesteś wspaniałomyślna? Daj facetowi spokój, bo za kolejne 5 miesięcy znów go zostawisz... a wrócić chcesz tylko po to aby nie czuć się samotnie, tak jak teraz.

Gość niezapominajka1223
Nie prawda!Dlatego nie lece do niego jeszcze bo chce byc pewna w uczuciach .Nie czuje sie jakos strasznie samotna ,mam duzo przyjaciol wokol i roznych zajec. I tak ,dalabym NAM szanse ,bo jest to swietny chlopak.

Gość gość
ja bylem w dlugim zwiazku,zerwalismy bo nam sie nie ukladalo. W sensie z mojej winy po 1,5 miesiac znow do siebie wrocilismy:) a teraz znowu zerwalismy, powiem ci to z mojej perspektywy,, nie kochasz go tylko tesknisz za jego osoba, a to nie to samo. daj sobie spokoj nie odzywaj sie do niego, zadnych sms wiadomosci na fb klikniec itp. zyj dla siebie nie mysl o nim, ciezko nie myslec ale tak jest. zajmij sie czyms , nie wiem fitness jakies hobby zawsze to jakies rozwiazanie. Ja nie potrzebnie wracalem do bylej szkoda tych kilku lat, tez zalowalem mialem mysli by znow wrocic itp. a teraz poznalem nowa kobiete i jest o wiele lepsza od mojej bylej, i jak sobie pomysle ze mialbym do niej teraz wrocic to NIE NIE I jeszcze raz NIE pozdrawiam

Gość niezapominajka1223
Bardziej liczylam na pozytywne historie...

Gość gość
liczysz bo chcesz uslyszec to co myslisz,czyz tak nie jest? chcesz uslyszec poczekaj chwile poczekaj on wroci, a tak nie jest droga kolezanko,,boli cie to ze go nie ma ,ale zerwalas dlaczego bo nie czulas do niego nic, teraz zostaly ci wspomnienia. glowa do gory nie mysl tak bo bedzie zamiast lepiej, coraz ciezej

Gość niezapominajka1223
pdziwka - a cos wiecej:) gosc - nie udzielaj sie tu prosze..nie potrafisz odp na pytanie to zamilcz

Gość niezapominajka1223
i to nie on ma wracac tylko ja - ja odeszlam...

Gość gość
ponawiam :) Napiszcie: -co było powodem rozstania -kto zerwał -jaki był kontakt kiedy nie byliście razem -czy któreś z was było w innym związku -kto wyszedł z inicjatywą -czy się udało, czy dalej jesteście razem -co stalo sie ze dalyscie temu kolejna szanse