Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaWkryzysieZsynkiem

Przyjmę rzeczy dla norowodka ciuszki dla chłopca od 0 msc. Cokolwiek...

Polecane posty

Witam pisałam tu dziś w nocy nie wiem dlaczego usunęli mi temat na kafe. Jeżeli jakaś mamusia bądź tatuś mają na zbyciu rzeczy/ ciuszki dla maleństwa z chęcią przyjmę. Jestem w ciąży z synkiem, utrzymujemy się z wypłaty męża ok. 1400-1500zł/msc na rękę. Wklejam tutaj link do swojego tematu w którym opisana jest nasza sytuacja. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! :)

Gość gość
ht tp://f.kafeteri a.pl/temat/kryzys-fina nsowy-brak-pracy-ciaza-i-wielki-dol-p_5915794 :)

musicie niszczyć każdy temat? będę ignorować te bystre wypowiedzi :) nie szukam tu dyskusji z kimś kto chce wbić szpile tylko rozmowy, pomocy. Myślę, że każdy mądry wie które rzeczy pisze podszyw.

Gość gość
o zabawkach to nie ja... podszywie co masz z tego?

Gość gość
Autorko tematu każdego z nas dopada w życiu kryzys i nie ważne czy na poziomie fizycznym czy duchowym np. brak miłości czy środków do życia czy pracy. Dlatego ważna jest nasza wiara w to, że będzie lepiej. Wielu naszych rodziców zaczynało od zera od jednej łyżeczki i takie małżeństwa się są do dziś i Ci ludzie szanują się i kochają do dziś :) Na brak nadziei i pomoc polecam Ci serdecznie modlitwę na Rozańcu Św. Codzienna nowenna pompejańska czyni cuda. Ludzie dostają pracę po niej, nawracają się i pomoc jest rzeczywista za wstawiennicwtem NMP. Pomogła nie jednemu więc pomoże i Tobie :) Polecam Ci ją zwłaszcza, maluszek w drodze i zamiast się zamartwiać zaufaj naszej kochanej Matce Bożej. Ona rozumie dobrze Twój matczyny lęk o zapewnienie bytu nienarodzonemu maleństwu bo Sama to samo przeżywała na ziemi. Wg objawień Katarzyny Emmerich Matka Boża kiedy Pan Jezus się narodził miała tylko 4 pieluszki. Także Ona rozumie Twoje potrzeby jak nikt inny - wystarczy Ją tylko poprosić o pomoc.

Gość gość
a jakie to ma znaczenie ??? i wśród polaków jeden święty a drugi morderca

Gość gość
no właśnie