Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacasieprzy30

wygralam czy przegralam zycie jak myslicie?

Polecane posty

Gość zastanawiajacasieprzy30

mam ukonczona 30steke, zrobilam doktorat, ale na nic sie nie przydal, nie pracuje w zawodzie, mam stabilna prace 3 kola na reke i bez szans na awans w przeciagu najblizszych paru lat. mam meza, dobrze nam sie uklada. zwiedzialem kawal swiata, jestem juz zmeczona, wynajmuje male mieszkanie w bloku w duzym miescie

Gość gość
jak na POLSKIE warunki to wygrałaś bo: - masz męża (nie jesteś starą panną ani patologią co ma konkubenta) - masz stałą pracę Ogólnie to też wygrałaś bo masz doktorat i stać CIę na podróże :) masz zwierzęta? pasje? marzenia?

Gość gość
ani jedno ani drugie,szalu nie ma dramatu tez nie, przecietna jestes jak wiekszosc

Gość gość
hehe Wy ze wsi sie nie wyppwiadac bo widac,ze malo oleju w glowie:-D tak to do Ciebie gosciu z 14:34:-D

Gość gość
przecietniaki to mają magistra albo licencjata, doktorat to cos więcej, byle głupek tego nie uzyska,mozesz być z siebie dumna, meza masz tez ci gratuluje i zazdroszczę, ja mam 25 lat i nawet chłopaka nie mam, taka ze mnie przegrana szmata :)

Gość gość
zaczynasz świrować? wojna by was uleczyła ze wszelkich bolączek :)

Gość gość
a ja jestem po 30 tce , sprzedałam ziemie za poł miliona , kupiłam mieszkanie ,mam lokate, żyję i siedzę w domu :( pracuję na zlecenia jako fryzjerka u stałych klientek w domu , dochód ok 1000 miesięcznie

Gość gość
wyksztalcenie faktycznie troche wiecej niz przecietne choc coraz wiecej doktorow ale cala reszta,zycie, zarobki,wakacje to przecietnie wiekszosc ma podobnie. A posiadanie meza to nic wielkiego ani nadzywczajnego ot zwykla rzecz. Nie kazdy chce i musi miec

Gość gość
Jak możesz pisać, że masz doktorat i że ci się nie przydał? Albo jesteś debilem z doktoratem albo kłamiesz, że go masz. Doktorat do niczego nie ma się przydawać. To jest osiągnięcie naukowe. Twój wkład w tą dziedzinę. Nauka zyskuje. Doktorat to jest rozwój naukowy a nie sposób na lepszą pracę czy zarobek.

Gość gość
gość dziś a ja jestem po 30 tce , sprzedałam ziemie za poł miliona , kupiłam mieszkanie ,mam lokate, żyję i siedzę w domu pracuję na zlecenia jako fryzjerka u stałych klientek w domu , dochód ok 1000 miesięcznie xxx to dobrze masz, masz wolne masz gdzie mieszkac,masz oszczednosci :-) Ja do tego co masz daze od 3 lat i jeszcze rok,dwa mi zostaly:-)