Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamZwiedzać

Darłowo, Łeba czy warto tam jechać?

Polecane posty

Gość KochamZwiedzać

Witam :) Forumowicze pomóżcie proszę. Do którego z tych miasteczek nadmorskich warto jechać? Dodam że nie jestem zwolenniczką typowego leżenia plackiem na plaży? Preferuję aktywny wypoczynek. Proszę o rady i z góry Wam dziękuję.

Gość KochamZwiedzać
Nie jestem już niestety studentką. A czy tam pojadę, to zdecyduje wiele czynników.

Gość KochamZwiedzać
Może Ty byś robił tylko bara-bara, ale świat na tym nie opiera się hahaha

Gość gość 777
Byłem zarówno w Łebie jaki w Darłowie. Trudno mi cokolwiek ci polecić. W Łebie jest może trochę mniej ludzi i lepiej można wypocząć. Chociaż to też zależy od pogody. Plusem Łeby jest to że w razie niepogody można wybrać się Do Dolinny Szarlloty Jest to obiekt z basenami saunami i jakuzzi. Oraz wiele innych atrakcji.

Gość gość
Z tego co porównywałam w necie, to przewagę plusów ma Łeba. Więcej atrakcji turystycznych. Pytam bo może ktoś był i jest w stanie doradzić ;)

Gość gość
Znajomy bardzo mi polecał Darłowo, choc zlikwidowali miejsce w ktorym zawsze sie zatrzymywal. W zwiazku z tym szukam konkretnego noclegu, czy ktos jest w stanie mi polecic? Dziekuje za pomoc.

Gość gość
Serdecznie polecam http://hotelirena.com.pl w którym zatrzymuję się od paru ładnych lat. Bardzo dogodne warunki, przyjemna atmosfera, obiekt znajduje się obok deptaku A to wszystko za bardzo atrakcyjne pieniadze. :)

Gość gość
Ja polecam www.slowianka.eu jest to ośrodek wypoczynkowy w zasięgu którego znajdziecie wiele fajnych atrakcji do zwiedzania, czy spędzenia aktywnie czasu. Na stornie mają nawet taką wyszukiwarkę, można sobie sprawdzić :D Polecam to miejsce, nam bardzo się podobało! Byliśmy pierwszy raz ale już teraz wiemy, ze tam wrócimy w przyszłym roku :)

Gość gość
Byliśmy tego lata w www.slowianka.eu bardzo nam się podobało i z cała pewnością jeszcze nie raz powrócimy, polecam!!! :D

Gość gość
My w ubiegłym roku wybraliśmy się do Darłowa. Oprócz pięknego miasta i urokliwej okolicy, na uwagę zasługuje przede wszystkim świetny i klimatyczny hotel, w którym się zatrzymaliśmy. Sprawdźcie tutaj www.zamkowy.pl – warto!