Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ocencie moj plan na niedaleka przyszlosc

Polecane posty

Gość gość

1. maz robi prawo jazdy kat c+e i pracuje jako kierowca. 2. ja robie rownolegle z nim prawo jazdy kat b. (jestem w ciazy w 5 miesiacu i chcialabym zdac prawo jazdy przed urodzeniem sie dziecka. dobrze by bylo gdyby maz tez zdal przed narodzinami i troche mnie "popilnowal" za kierownica) 3. Odchowuje troszke dziecko i oddaje pod opieke do babci 4. i albo szukam pracy w niedalekim miescie albo otwieram jakis interes na wsi u moich rodzicow wiec i bede ciagle z dzieckiem.

Gość gość
Nie planuj za dużo, ja też panowałam wrócić od września wrócić do pracy po macierzyńskim i okazało się,ze jestem chora. Kto planuje ten planuje dwa razu a w życiu jak się nie popieprzy to się nie polepszy. Napieraj niech mąż zda prawko, dostanie pracę ty urodź zdrowe dziecko( życzę ci tego całego serca) sama zdaj prawko i znajdź pracę.

Gość gość
wiem ze z planowania moze nie wyjsc nic ale jak nie planujemy to i tak nie jest dobrze. a musimy cos zmienic w swoim zyciu przed przyjsciem dziecka bo nie damy rady finansowo po urodzeniu. dziekuje za zyczenia- nie marze o niczym bardziej tylko o tym aby bylo zdrowe. A Tobie zycze zdrowia:)

Gość gość
czekam na dalsze oceny:)

Gość gość
trzeba było wyjsc bogato za mąz!

Gość gość
po co mi jakis bogaty (za tatusia pieniadze) burak?

Gość gość
A czemu akurat za tatusia? Poza tym nie rozumiem co mamy oceniac? 90 procent spoleczenstwa tak zyje. Pracuja, wychowuja dzieci i prawo jazdy tez maja:-) Co w tym dziwnego?

Gość gość
lepiej taki niz twoj gołod***ec

Gość gość
no to zazdroszcze skoro maja prawko na c+e i tak zyja znam samych bogoli za kase tatusia wiec dlatego tak pisze. nie znam nikogo kto by sie dorobil bogactwa wlasnymi rekami a jesli juz to nieuczciwie

Gość gość
no no widze ze wiekszosc z was ma bogoli burakow:) tego gratuluje:)