Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak pracy w UK

Polecane posty

Gość gość
"Są teź przyjęcia do magazynu do tesco na 3 zmiany,minimalna chyba,ale dają bonusa jeśli przekroczysz minimalny target" jaki target może być do przekroczenia w pracy na rozładunku towarów?

Gość gość
O te dzieci to do kogo pytanie

Gość gość
czyli wychodzi Ci, że masz więcej z zasiłków niż z pracy tygodniowo?

Gość gość
Na to wyglada. Zarabiam 6.31 na godzinę i jest to 37.5 g tygodniowo.. Tak sie pracuje w UK przez agencje pracy. Bez ściemy. A to ze jestem sama i mam 2 dzieci należą mi sie jakieś zasiłki, wiec korzystam z tego .

Gość gość
A gdybyś była sama i bez dzieci to...

Gość gość
Wszyscy w uk zarabiają 6.31?????

Gość gość
Gdybym była sama zarobilabym te 220 na tydzień . Moze zalapalabym sie na working tax credit ale tego nie wiem. Moze wzielabym dodatkowe wieczorne sprzątanie biura zeby dorobić bo nieciekawie mogłoby być. A czasem uwierzcie mi ze zazdroszczę tym co sa same i pracują tylko na siebie ....

Gość gość
no ale w stolicy np.będą samemu to za 220 f tygodniowo mega ciężko wyżyć

Gość gość
zrób jeszcze dwójkę dzieci i rzuć tą robotę.

Gość sherieee
Nie wiem ile. Tam masz jakieś palety i ileś tam minimum musisz na godzine rozladowac.a bonus jest wtedy jak rozpakujesz te minimum plus np jeszcze dwie czy tam 3 dodatkowo. Nie powiem ci dokładnie,bo nie pracowałam tam nigdy,znajomy poprostu kiedyś opowiadał

Gość gość
Cieżko ale nie masz innego wyjścia. Naprawde takie sa realia !! Moze te 7-7.50 max na godzine dostaniesz, albo będziesz tyrać po 12 godz dziennie. Większość tak pracuje. A na co liczycie. Na kokosy?;)

Gość gość
Ale w PL zgrywają bogaczy i dorobkiewiczów ha ha ha ha ha

Gość gość
takie sobie te roboty, myślałem bardziej o czymś takim, że jest się managerem w jakimś hotelu i przyjmuje się tylko gości, z opcją na współwłasność jeśli się wypełni target.

Gość gość
Jeszcze napiszcie, ze lekarze, prawnicy, geodeci, pielęgniarki, kierowcy, informatycy, budowlańcy itd tez maja problem z praca w uk i tez zarabiaj 6.31 na pol etatu...

Gość sherieee
Manager nie przyjmuje gości w hotelu,od tego jest boy hotelowy. Z tego co piszesz,to widać,że jakieś 18 letnie dziecko po zawodówce i bez perspektyw jesteś.masz zerowe pojęcie o czym kolwiek

Gość gość
Jeśli jestes lekarzem , prawnikiem , geodeta , architektem czy kimkolwiek z tej wyższej Polki to ńie ma problemu. Zarobisz wiecej .:)

Gość gość
Kierowcy niewiele wiećej maja. Moze z 8/h Ale żyć sie da , przede wszystkim stać nas na wiecej niż w pl i nie ma tego ścisku dupy przed końcem miesiąca ze na cos nie wystarczy

Gość gość
kierowcy w dobrych firmach mają min 11 - 12 na godzinę a w weekendy nawet do 18! ale trzeba zdać egzamin e języku angielskim - a to nie do przeskoczenia dla większości polskich Marianów

Gość gość
Job Summary Job Type Contract/Interim Location Essex Start Date ASAP Duration 6 Months Salary £13.00 - £20.00 p hour Ref No 248461-THURROCKADR_928691 Date Advertised 24 Jun 2014

Gość gość
zapomniałam dopisać w poście powyżej dla mniej inteligentnych - oferta pracy dla kierowcy tira

Gość gość
Job ID Graphic Designer Posting Date 24/06/2014 Location UK-London-City Of London Industries Staffing/employment agencies Job type Full time Salary 20,000.00 - 25,000.00 per year Job reference code 25131132 Application methods