Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiem coś miłego każdemu kto tego potrzebuje

Polecane posty

Gość gość

wpisujcie sie, mam troche czasu i dobry nastrój ;)

Gość gość
ja potrzebuje !!!! facet mnie oszukał i zdradził i mam doła

Gość gość
jesteś warta więcej niż Ci sie wydaje.Zaslugujesz na wiernego, fajnego faceta a nie fiuta myslacego fiutem.

Gość gość
Facet mnie olał, nie zaliczyłam sesji, nie mogę sobie znaleźć nikogo na stałe, jestem niewidzialna dla facetów :O

Gość gość
no tak tylko teraz to chyba każdy myśli fiutem , zostałam perfidnie okłamana ,tyle straconych lat a on teraz zabawia sie z nowa dziewczyna , mam nadzieje ze zło wraca , a szczęscia nie da się zbudować na czyimś nieszczęsciu.

Gość gość
lepiej że rozstaliście się teraz niż jakbyście założyli rodzinę i mieli dzieci. nie życz mu źle, olej go po prostu, a zapewne i jemu ktoś wywinie numer - weźmy np Piotra Zelta - zdradzał żonę z młodą doopą, myślał że ją zapylił, a tu się okazało, że młoda kochanka miała kogoś na boku i tak zdradzający został 1 rogaczem show bizu :D Twojemu ex też ktoś rogi zapewne przyprawi. Sorry autorko, że tak się wciskam, ale też mam dobry humor :)

Gość gość
haha :) masz racje , dobrze ,że nie było rodziny -dzieci , ale jest mi przykro bo jednak mu zaufałam ,wierzyłam a on to wykorzystał , w dodatku pomagałam jego obecnej dziewczynie (niczego nie świadoma ) ludzie się nie zmieniają ....