Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o blogach modowych

Polecane posty

Gość gość

związanych z jakimiś stylizacjami? Od jakiegoś czasu myślę o czymś takim, problem jest taki, że lubię rzeczy proste, czasami eleganckie, czasami sportowe, a teraz popularne jest styl "jak prezentować się jak najdziwniej"...

Gość gość
Popularny* 4.bp.blogspot .com/-4KGL8EqZsAo/U577xV-1x2I/AAAAAAAAZ-w/rMrCWMxovWQ/s0-c/DSC_0058.JPG meriwild.blogspot .com/2014/03/orange-love .html Takie rzeczy kompletnie mi się nie podobają, a coraz więcej osób ubiera się w taki dziwny sposób.

Gość gość
Ja myślę, że blogi modowe ostatnim czasem to tylko i wyłącznie tablice reklamowe dla firm. Te szafiarki już nawet nie kryją się z tym, że polecają swoim czytelnikom dany produkt za kasę.

Gość gość
No właśnie to też mnie czasami denerwuje, w dodatku wszystko jest takie drogie, jakby chcieć to kupić, to taka jedna stylizacja za 300 zł wychodzi. To nie jest na nasze realia

Gość bernikla kanadyjska
Kiedyś oglądałam, ale teraz to same houle sponsorowane, więc przestałam.

Gość gość
Myślę mniej więcej to, co można wyczytać na blogu niemodnepolki. blogspot. com (usunąć spacje)

Gość gość
Nawet spoko tam piszą ;) Właśnie chyba brakuje czegoś takiego normalnego, dla przeciętnej osoby, a nie pseudoekskluzywnej blogerki.