Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla kobiety w jakim wieku wazna jest jakos seksu?

Polecane posty

Gość gość

w wieku 23 lat? czy bardziej w wieku 32 lat?

Gość gość
W każdym wieku. Każda kobieta chce mieć seks z prawdziwego zdarzenia-z grą wstępną i orgazmem. Jeżeli ona ma nie mieć z tego przyjemności to po co ma to robić?

Gość gość
a jak nie ma orgazmu to znaczy ze w ogole nie miala przyjemnosci ?

Gość gość
Jakaś tam przyjemność jest ale to jak lizanie cukierka przez papierek. Szybko zaczyna pojawiać się frustracja i niechęć do seksu z takim partnerem. Wyobraź sobie że za każdym razem w łóżku gdy już jesteś podjarany - laska cię zostawia samemu sobie. To już chyba lepiej się masturbować. A gdy partner nie wysili się nawet na to minimum by kobietę podniecić tylko od razu ładuje się jej między nogi - stosunek może być bolesny. Do tego dochodzi poczucie poniżenia.

Gość gość
seks bez orgazmu to tak jakby wąchać przepyszną, świeżą truskawkę i mieć ją zabraną sprzed nosa zanim zdążysz ją ugryźć.

Gość gość
- Ponoć tylko 67% kobiet używa mózgu. - Na szczęście mieszczę się w tych 13 %... odpowiedziała utorka tego kretynskiego pytania.

Gość gość
ciekawe porownanie z ta truskawka i cukierkiem

Gość gość
Mam ponad 50 i dla mnie jest jakość bardzo ważna. Mam partnera co mi tą jakość zapewnia codziennie. Zdarza się by nam umknął dzień lub dwa max w tygodniu, ale obydwoje potrzebujemy tego jak wody :)