Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test negatywny?

Polecane posty

Gość gość

zrobiłam test ciążowy pepino paskowy po minucie pojawil sie cien kreski ciazowej ale to tylko taki cien, dzis mam termin @ a bóle brzucha mam od owulacji , czy taka blada kreska czy cien jest oznaka ciazy czy test mylny?

Gość gość
powtórz test za kilka dni jeśli okresu nie bedzie. Test robiłaś z porannego moczu?

Hej moja koleżanka robiła też test który wyszedł "Niby" negatywny ,ponieważ właśnie miała bladziutką kreseczkę ..Powtorzyła po 2 dniach i wyszły dwie mocne krechy:) Jeżeli się starasz t 3mam kciuki ;)

Gość jula93
Tzn nie z porannego bo bylam na nocce ale jak wstalam po nocce choc to nie bylo odrazu tylko moze moja 3 wizyta w toalecie. Po 1 minucie mialm kreske ciazowa blada taki cien ale widoczny a po wyschnieciu byly wyrazniejsze :-)

Gość gość
no to mocz mógł być rozwodniony. powtórz za kilka dni.

No tak powtorze za kilka dni . Bo test negatywny chyba nie ma cienia tam gdzie powinna byc ciaza ?

Mozna powiedziec ze planujemy :-) 3 dni przed owulacja sie kochalismy pozniej po ovu ciagle mam bol jajnikow albo brzucha na dole w piatek robilam test byl negatywnu a dzis ten cien drugiej kreski juz nie wiem jak sie nastawiac :-)