Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzydniówka masc sterydowa

Polecane posty

Gość gość

Moj synek (8 miesiecy) przez 3 dni mial goraczke i wymioty. Lekarz stwierdzil grype zoladkowa. Czwartego dnia wieczorem zjadlam truskawki i noc cala plakal, prezyl sie a rano jak go zobaczylam to bylam wsciekla na siebie bo myslalam, ze to po truskawkach (mimo, ze wczesniej jadlam i nic nie bylo), no i posmarowalam mu te zmiany mascia sterydowa (mam, bo uzwalam sporadycznie przy skazie bialkowej), dzisiaj nic nie zeszlo, po kąpieli dalej obsypany, wiec znowu go posmarowalam. Teraz siadam do kompa, wpisuje objawy i mi wychodzi, ze to nie grypa zoladkowa i uczulenie na truskawki tylko trzydniowka! Czy ja mu nie zaszkodzilam smarujac te krostki mascia sterydowa oparta na hydrokortyzolu?

Gość gość
Pewnienie ale zanim nastepnym razem chwycisz sie za taka masc to sie skonsultuj z lekarzem. Bo nawet jesli to bylo uczulenie to zeszloby samo i nie wymagalo az tak silnej masci.

Gość gość
przy trzydniówce nie ma wymiotów.

Gość gość
no wiem... mam wyrzuty sumienia... ale bardzo chcialam mu ulzyc, bo sie drapie... i myslalam, ze to przez te truskawki wstretne mam nadzieje, ze mu nie zaszkodzilam... :(

Gość gość
Czy jest na sali lekarz ? :D

Gość gość
lekarze nie siedzą na kafe :) czytają mądre książki :)

Gość gość
moja dwójka właśnie przeszła trzydniówkę, po trezch dniach wysokiej gorączki pojawiła się drobna wysypka która absolutnie nie swędziała, miałą łagodby i szybki przebieg. Wymiotów też nie było.