Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEw

prosze o pomoc, nie mam pojęcia.

Polecane posty

Gość gośćEw

organizuję mały ślub cywilny i nie mam pojęcia jak on powinien wyglądać, czy na sali mam tańczyć pierwszy taniec, czy pan młody i panna młoda mają mieć wyróżniające się miejsca, kieliszki itp. jest to małe przyjęcie na 30 osób , nie będę w typowo białej, długiej sukni. Proszę Was o pomoc ;(((

Gość gośćEw
czy powinny być podziękowania dla gości, przystrojone kwiatami auto z napisem np. nowożeńcy . Czy wypada sypać płatki, lub puszczać bańki jak wyjdziemy z USC ... ??

przy slubie cywilnym raczej nie bedziecie tanczyc. bedzie tak - tak, 2 podpisy i nara....

Gość gośćEw
ślub odbędzie się w USC potem zapraszamy gości do restauracji/sali weselnej i nie wiem czy mam dac podziekowania dla gosci, czy tanczyc pierwszy tanien, czy kupic ksiege gosci i poprosic o wpis, takie rzeczy bardziej na slubie koscielnym sie robi. nie mam pojecia

Gość gość III _ ona
To twój ślub i twoje wesele. Nie ma, że coś wypada, a coś nie wypada, coś się robi a coś nie. Co z tego że to ślub cywilny i że 30 gości? Zrób to co chcesz, co ci się podoba i co chciałabyś mieć na swoim weselu. Tańce? jak najbardziej! Życzę szczęścia na nowej drodze życia. :)

Gość gość
Koleżanka kilka dni temu miała swój drugi ślub, tym razem tylko cywilny. Ten był kameralny i najwspanialszy. Była biała sukienka ale niedługa, kwiaty, szampan, tort itd. Mieli DJa, tańczyli, śpiewali karaoke, bawili się do białego. Wszysko zależy od ludzi i czego chcą młodzi.

Gość gość
gość III _ ona dziekuje bardzo :)) nie chce zeby goscie pomysleli, ze takie male przyjecie a wymyslamy ;( jak mówicie dziewczyny wypada dac ksiege gosci, przystroic auto , podziekowania dla gosci, puszczac banki jak wyjdziemy z USC :))

Gość gość
No pewnie że tak. To wszystko, o czym piszesz, nie jest elementem ślubu kościelnego tylko generalnie ślubu i wesela. Ślub cywilny nie jest gorszy od kościelnego (oczywiście dla osób niewierzących)