Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie czy jezeli w pt byl seks i bylaby z niego ciaza to czy mozliwe jest aby juz odczuwac objawy.konkretnie bol piersi

Gość gość
totalna bzdura :) Czy wy k w szkole wdż nie macie?

Gość gość
Mamy a raczej mialam kilkanascie lat temu.wuem, ze debilne pytanue.teoretycznie znam odpowiedz ale zeschizowalam. Tak jak pisalam byl seks w dni plodne.oczywiscie prezerwatywa i final poza mna. Ale od wczoraj strasznie bolą piersi.czasem tak mam przed okresem.ale ten powinien byc dopiero 5 wiec za wczesnie na objawy.to skad ten bol piersi.i to nawet teraz jak leze strasznie rwa.mamy 14 muesieczne dziecko .kolejnej ciazy bym nie dala rady

Gość gość
zakładam , ze juz nie karmisz piersią?

Gość gość
Nie karmie,wcale nie karmilam ze wzgledu na przyjmowane leki. A dlaczego pytasz

Gość gość
Mozliwe

Gość gość
Wczoraj odkopalam jakis temat na kafe i wiele kobiet juz np tydzien po stosunku miali objawy.zaczynam panikowac. Moze i bym chciala drugie dziecko ale ciaza to byl koszmar.wysokie cisnienie,cuagle nerwy.kilka pobytow w szpitalu,relaniym.najgorszy okres w moim zyciu.tak sie martwie ze nie moge normalnie funkcjonowac.piersi dalej bolą.okres powinien byc 5 wiec to chyba za wszesnie na ich bol.co sadzicie

Gość gość
Nikt nie doradzi?

Gość gość
ja mam 2 ciąże za sobą i nie mialam żadnych objawów na początku prócz braku okresu. Wkręcasz się. Przecież nie minął jeszcze nawet tydzień i równie dobrze nie było implantacji nawet a ty już masz objawy.

Gość gość
"Wczoraj odkopalam jakis temat na kafe i wiele kobiet juz np tydzien po stosunku miali objawy.zaczynam panikowac." Nie ma co czytać takich tematów. Tutaj siedzi masa idiotek, które doszukują się objawów ciąży dzień po stosunku. Na dodatek część z tych idiotek (wybaczcie, ale inaczej nie potrafię takich "mądrych" pań nazwać) potwierdza: "Tak, godzinę po stosunku bolała mnie pipka, dwa dni później piersi, trzy dni później swędziało mnie i okazało się, że byłam w ciąży" Litości...