truelovewatis 0 Napisano Czerwiec 25, 2014 Witam, poszukuję filmu którego oglądałam tylko początek, a więc nie mogę powiedzieć zbyt wiele; jest to film amerykański o (chyba) rodzeństwie które założyło się o to że chłopak przeleci jakąś tam dziewczynę która jest córką jakiegoś wysoko postawionego gościa chyba na jakiejś uczelni nie pamiętam dokładnie, nie będzie mu łatwo zdobyć dziewczynę gdyż jest ona poukładaną osobą a chłopak zalicza wszystkie laski, jeśli uda mu się ją zdobyć będzie mógł zaliczyć swoją ?siostrę? której nie może mieć co go bardzo denerwuje.. chłopaka gra aktor w bardzo krótkich włosach z tego co kojarzę rudy dziewczynę którą musi zaliczyć żeby wygrać zakład blondynka nic więcej niestety nie wiem.. proszę o tytuł, będę bardzo wdzięczna czasem lubię obejrzeć jakiś odmóżdżający, idiotyczny, amerykański film tego typu, z góry dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2014 Szkoła uwodzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truelovewatis 0 Napisano Czerwiec 26, 2014 taaak dokładnie o to mi chodziło :) myślałam że jest to nowszy film :) dziękuję bardzo ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach