Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie w UK i w DE miejscową telewizję? te niemieckie seriale są takie nudne.

Polecane posty

Gość gość

nic ciekawego nie ma w telewizji.

Gość gość
Mieszkam w Wielkiej Brytanii i ogladam TYLKO tutejsza telewizje. Nigdy nie kupilabym polskiej bo i po co? Tam dopiero to nuda. Ogladajac tutejsze programy moj angielski sie polepsza, zwieksza sie zasob slow, jestem na biezaco z wszystkimi politycznymi czy krajowymi wydarzeniami. Ogladam programy naprawde warte uwagi a nie jakies telenowele. Mam SKY TV, ktore bardzo sobie chwale. Mam o czym rozmawiac z moimi brytyjskimi znajomymi, czasami ogladaja te same programy co ja i nie sa to zadne seriale. brytyjska TV ma naprawde duzo do zaoferowania jesli ktos zna jezyk i interesuja go ciekawe programy.

Gość gość
i w ogole w ogole, oni maja wszystko najlepsze, nawet wazeline, by latwiej wejsc brytolowi w doope.

Gość gość
"Ogladajac tutejsze programy moj angielski sie polepsza" - a jak twoj angielski oglada te programy? siada sobie na kanapie z popkornem? Jesli nawet w ojczystym jezyku mowisz "Kali jesc Kali pic" to nie chcialabym uslyszec twojego angielskiego.

Gość gość
no a potem tylko uk i uk i g******e życie gnij sobie w szeregowcu w smrodzie tam w tej anglii.

Gość gość
mieszkam w DE ale nie ogladam szkopskiej tv bo bym sie porzygal od tej ich glupoty ! nic madrego tylko wiecznie bzdety ci ludzie maja tak zryte berety ,ze zal ich ich sluchac !

Gość gość
a polacy wszystkie programy kopiuja od niemcow, wszystkie bez wyjatku, podoba im sie ?

Gość gość
Polacy niczego nie kopiuja :) Jakbys troche miala mozgu i interesowala sie polityka i zyciem w UE to bys wiedziala skad i w jaki sposob ten badziew u nas sie znalazl :) Mimo tego u nas w PL jeszcze tak zle nie jest jak w Niemczech tam to tylko glupota brzydota i totalna demoralizacja :)

Gość gość
po co w ogole ogladac telewizje?

Gość gość
telewizor mam, ale stoi jako ozdoba, wlaczany raz na tydzien, dla filmow z netu :) Seriale to dla bezrobotnych durniow sa.

Gość gość
tak, np Gre o Tron czy Breaking Bad to sami bezrobotni durnie ogladaja.

Gość gość
W Uk ani w De nie wolno niczego lubic! Ani jedzenia , ani telewizji, tubylcow , niczego! Wszystko jest najlepsze w Polsce! Za granice trzeba jezdzic tylko dla pieniedzy, a jak sie juz zarobi to nalezy wracac do ojczyzny! :O

Gość gość
Dobra, przyznam ze wiekszosc programow telewizyjnych to syf. Ale jest ARTE np takie, gdzie ciekawy program, film czy serial nie jest przerywany durnymi raklamami. A zdecydowana wiekszosc programow prezentuje taki sam poziom jak programy polskie, bo to masowka dla idiotow Polecam Heute Show, satyryczne wiadomosci telewizyjne, w kazdy piatek o 22:30 (teraz akurat przerwa, bo WM) A reszte filmow i seriali ogladam online w oryginale i z niemieckimi napisami