Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smiesza mnie laski co dostaja depresji bo nie moga karmic piersia

Polecane posty

Gość gość

trzeba miec naprawde cos z psychika nie tak...rozumiem, ze mozna miec wyrzuty,zalowac ale zeby plakac z tego powodu i stracic sesn zycia hahahahah

Gość gość
A ja się wcale nie dziwię. Poczytaj kilka wypowiedzi w temacie, do którego nawiązujesz i juz będziesz wiedziała, dlaczego tak się czują. :o

Gość gość
bo panie w szpitalu im kaza? bo rodzina najezdza? mi jak nie chciano dac mm w szpitalu to taka awanture zrobilam, ze same mi potem przynosily:) a rodzinie powiedzialam ze moja sprawa bardzo stanowczo wiec nic nie tlumaczy tych egzaltowanych wariatek

Gość gość
ale skoro nie masz z tym problemu to po co ten temat?

Gość gość
bo chcą. Ty jak nie chciałaś to Twoja sprawa, ale one chcą a nie mogą z różnych względów. i to jest cholernie przykre. Mnie dla odmiany śmieszą laski, które myslą, że wszystkie rozumy świata pozjadały i zawsze mają rację.

Gość gość
a mnie smieszą osoby które mówią o kobietach LASKA dla mnie jest to żenujące określenie i świadczy tylko o twoim niskim poziomie kultury! pewnie nawet matury nie masz.

Gość gość
To znaczy, że niewiele rozumiesz, autorko. Jak kobieta rodzi dziecko, czuje instynkt, chce je wykarmić i NIE MOŻE to czuje się fatalnie.

Gość karmiąca MM
owszem można się czuc fatalnie ale żeby popadać w depresje i zalamywac się to jest to już gruuuuba przesada.... o jeśli ma taki instynkt macierzyński i tak kocha dziecko to powinna się wziąć w garść, karmic MM i nie robic dziecku krzywdy swoimi chorymi depresjami...jedno drugie wyklucza...

Gość gość
Skoro kobietą rządzą instynkty jak zwierzęciem, a nie rozum, to faktycznie ma takie doły.Czyli nie jest kobietą, bo kobieta ma rozum, a suką, czy krową czy tam inną samicą, wtedy instynkt góruje, ot i odpowiedź, na wiele dylematów.

Gość gość
Chca karmic piersia rozumiem,ale zeby sie zalmywac to juz jest chore,takie matki sa egoistkami bo biedne nie moga kp,a noworodkowi potrzebna jest szczesliwa matka i spokoj

Gość gość
Noworodkowi potrzebna jest siara i mleko matki a nie pasza dla niemowląt,

Gość gość
Ale noworodkowi potrzebna tez jest normalna matka i spokoj

Gość gość
A mnie to nie śmieszy bo ja bardzo chciałam karmić, zależało mi a nic z tego nie wyszło. Musisz być wyjątkowo pozbawiona empatii jeżeli tak Cię to bawi. A poza tym niemożność karmienia jest tylko składową depresji, nie jedynym powodem.

Gość gość
Lepsz pasz i normalna matka, niż mlesio i matka debilka.

Gość gość
Ta jasne. Ale co z was za kobiety ze nawet nie potraficie wykarmić wlssbych dzieci? Porazka po prostu. A kobiety w Afryce jakos nie maja tego problemu, tylko wy macie problem w psychice. Kiepskie z was matki i kobiety po prostu.

Gość gość
Mam sasiadke ktora wykarmila 5 dziec****ersia a w domu patologia syf i alkochol i co kto jest lepsza matka.kobieta ktora wrzeszczy i bije dzieci ale karmila persia czy matka ktora karmi butelka i dba o dziecko.

Gość gość
rzeczywiscie porownanie, kobiety w Afryce, gdzie nie ma nawet normalnego dostepu do wody, nie mowiac o MM nie jaja wyjscia wiec karmia piersia.

Gość gość
Zacznijmy od tego, że matka karmiąca mm z wyboru przedkłada swój wygląd i wygodę nad zdrowie dziecka. Raczej matką roku nie zostanie.

Gość gość
Lepsza matka ktora dba o swoj wyglad niz zakopleksiona baba ktora nawet meza przy sobie nie utrzyma hehe glupie idiotki

Gość gość
Współczuję mężów, którzy odchodzą ze względu na wygląd piersi. Takiego dawno bym kopnęła w zad.

Gość gość
Nie mogłam karmić. Miałam potworne wyrzuty sumienia i depresję. Teraz wiem, że niepotrzebnie.

Gość gość
11.54 czytajac twoja wypowiedz mozna stwierdzic ,ze masz pasze zamiast mozgu.Co sie w tym swiecie porobilo ,beznadziejne pokolenie matek poszlo. Ze wszystkim maja problem ,nawet karmic niemowle jak nalezy nie potrafia.Rozumiem ,ze brak pokarmu to przykrosc dla matki,ktora jako "prawdziwa" matka chce dac dziecku to co najlepsze.

Gość gość
autorka tematu, żenująca zakompleksiona matka, która myśli, że jest najmądrzejsza. a matki karmiące kp czy mm to nie LASKI tylko matki, które dbają o swoje dzieci tak czy siak.sama na pewno najlepsza nie jesteś a się wymądrzasz. dla mnie założycielki takich tematów to kompletnie puste baby, co to im w dup/ach się poprzewracało. lepiej zajmij się dzieckiem matko roku, a nie pierdoły wypisujesz

Gość analfabetka z kafee niejedna
Jak Alkochol to żadna patologia. Gorzej jakby pili alkohol. To już patologia.

Gość gość
Ze co ???Karmi sie mm,bo dba sie o wyglad???Jaja sobie robicie???Rozejrzyjcie sie dookola,wiekszosc kobiet jest brzydkich I zaniedbanych :krucze wielkie nosy,krzywe nogi,grube lydy ,wystajace boczki I tluszcz,brzydkie zeby,zadkie wlosy I masa innych rzeczy :D .I wy mowicie ,ze nie karmienie pomoze?Hhahaha.Ja wykarmilam dwojke dzieci I wygladam SWIETNIE,mam swietne cialo I jestem zadbana.To,ze ktos jest NORMALNA matka I dba o dobro dziecka nie oznacza ,ze jest zaniedbana.

Gość gość
liczy się wychowanie dziecka a nie to czy da się swoje mleko czy mm. ale przemądrzałe cycomaniaczki tego nigdy nie pojmą, ja pier... chory kraj

Gość gość
aha, i tylko matki kp mają z tym problem. nie spotkałam się z matką karmiącą mm, aby pluła jadem na te kp

Gość gość
"Prawdziwa " matka, ale cyrk, teraz to już pieprzycie jak potłuczone. Zaraz zawody będziecie organizowały na ilość pokarmu a która najwięcej udoi to prawdziwa mata wygra tytuł"matka dojarka the best" , reszta to erzac.:). Czasy się zmieniają i wasze kategorie prawdziwych, fałszywych, wygodnych itp matek odchodzą matoły do lamusa.Tylko co wy więcej potraficie, a no nic, to macie radochę,że przynajmniej dzieciak was wydoi,a do tego dorobicie ideologię o swojej z******tości.Żałosne jesteście i mega prymitywne, na szczęście was czas dobiegł końca, teraz ludzie się śmieją z takich matek, co cycusie jak każdym kroku wywalają i się tym szczycą, matka polka odeszła razem z wami, teraz jest raczej matka świadoma i mająca w d***e głupie gadanie wszelkich nawiedzonych i na szczęście. Przykład z Afryką tylko pokazuje, ze niektóre z was bardziej się nadają do życia w buszu ze swoimi poglądami, niż do cywilizacji.

Gość gość
Ty wcale nie jestes NORMALNA, tyllko zakompleksiona kretynka. Uwazasz sie za bóstwo nie matke, bo wykarmilas naturalnie. Zenujace

Gość gość
Cycomaniaczki mysla ze jak karmia piersia to jej dzieci beda w przyszlosci madre i wyrosna na porzadnych ludzi