Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co wam 2,3 dziecko skoro nie stac was na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio czekalam w laboratorium na badania i bylam swiadkiem glosnej rozmowy dwoch kobiet . ( z rozmowy wywnioskowalam ze chodzily kiedys do jednej szkoly) Jedna z nich z duma powiedziala, ze spodziewa sie 3 dziecka i chcoiaz wie ze bedzie ciezko finansowo i juz nie bedzie wakacji przez kilka lat, to nie moga sie doczekac z mezem. Ciekawe czy ich dwojka dzieci cieszy sie, ze beda bawic sie pod blokiem :P

Gość Greys989
Zaszła w ciąże to co ma gadać. Dziewczyna chociaż wzięła sie w garść i stara pozytywnie myślec. Tez znam rodzine gdzie tylko maź pracuje i to od świtu do nocy zeby utrzymać rodzine a ona w 4 ciąży. Tez nie rozumiem ale wiesz co? To ich sprawa nie moja ! Oni bedą te dzieci wychowywać.

Gość gość
ty się lepiej ciesz, że inne rodzą za ciebie dzieci dla tego z******ego kraju:O to jest jedyna deska ratunku dla Polski

Gość gość
A ja mam dwójkę dzieci i co roku jeździ my na wakacje choć nie jesteśmy mega bogaci, żyjemy na średnim poziomie jak większość spoleczenstwa. W zeszlym roku nie bylismy , bo córka miala spore problemy zdrowotne ale syna wyslalam z babcia na wakacje.