Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antygusia

mcmuffin

Polecane posty

Gość Antygusia

Witam Was kochane...chciałam się z Wami podzielić moimi wrażeniami smakowymi na temat mcmuffin z mc 'donalds. Nie jestem fanatyczką takiego jedzonka i stałą bywalczynią takich lokali ....ale reklama była taka ciekawa że postanowiłam "owo" jedzonko skonsumować!...Wchodze do maka zamawiam.....i .....czar prysnął....ta piękna reklama tej buły takiej rumianej soczystej gdzieś się zgubiła.Co dostałam....małą pyrtusię bułeczkę ( w reklamie to chyba inna bułka) jakąś taką przypaloną ...niesmaczną....mięso nieciekawe sos też.Tragedia....zjadłam poł....i sorry ale wylądowało to w ...no właśnie...Byłam jadłam i nie polecam....ale to jest mój gust i moje podniebienie

Ja się przyznam szczerze, że jestem wielką fanką fast-foodów. Nie interesuje mnie ten cały bełkot o zdrowym odżywianiu i szkodliwości hamburgerów i frytek. Kocham je i będę je jeść obok razowego chleba i warzyw na parze. Mam nadzieję, że rozumiesz jak wielka miłość łączy mnie z McDonald's ale...śniadania, mcmuffiny i tego typu nieklasyczne wynalazki to czysta profanacja. Nie jedz tego więcej.

Gość gość
, b,.b,bnm,bbbmvvcvv

Gość Meeeea
Miałem to samo...nic dodać nic ująć

Gość gośćNana
do b,b,.....coś tam po co takie coś ktoś pisze no po h ....j odezwał się kretyn!!