Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalona87

Mundial wazniejszy od kobiety

Polecane posty

Gość spalona87
guuupia r b mam wlasne zdanie. i mowie je zawsze swojemu facetowi. a ty tez jestes kibicem?

Gość guuupia r b
Nie wina piłki ze faceci kibice to karki i pół mózgi z piwem w ręku do tego sami zbyt leniwi by wstać z kanapy i pograć w realu .

kicianka - jeszcze mi powiedz co się dzieje w momencie kiedy dwóch zawodników idzie sam na sam z bramkarzem, obrońcy zostali daleko w tyle i... jeden podaje do drugiego - czy wtedy może być jeszcze spalony? :) jak wiesz to dostaniesz tytuł "man of the match" :))

Gość guuupia r b
Ja kibicem piłki?No nie..już szachy bardziej mnie pasjonują

Gość Poulette
Ha! Wiedziałam, ze w końcu ktoś nie wytrzyma i powie co to spalony. Stereotypowa blondynka dziękuje w imieniu swoim i innych sobie podobnych. :* :* :* kicianka!

Gość gość
Jakbym miał taką zrzędliwą babkę w domu, to też mundial byłby dla mnie ważniejszy. Na szczęście moja dziewczyna się nie czepia, bo wie że dla mnie mistrzostwa to święto i może dlatego wybieram sobie tylko te najciekawsze mecze, a resztę czasu poświęcam swojej Pani :)

Gość gość 777
Taniec to taniec!! Wiadomo że na dyskotece tańczy ma mało wspólnego z prawdziwym Tańcem. Ale i na dyskotece można zatańczyć w parze. Zależy też jaki ktoś lubi taniec czy Towarzyski czy dyskotekowy.

Gość guuupia r b
A co jest jak dorosły facet gryzie drugiego ?

Gość spalona87
kicianka, litosci, prosze.:) ale sie usmialam :):):) johny, czyli rozumiem, ze tylko ci co graja zawodowo w ligach to moga grac z pasja, w ogole nie dla peniedzy, tylko dla pasji, a ci co graja sobie po pracy bo lubia, to juz nie? wyobraz sobie, ze nie trzeba chodzic na kursy tanca, czy na balet, zeby taniec byl pasja. dobry klub, dobra muzyka i checi w zupelnosci wystarcza. uruchom wyobraznie.

Gość Poulette
ale emocje jak na meczu :)

Gość gość
"Nie wina piłki ze faceci kibice to karki i pół mózgi z piwem w ręku do tego sami zbyt leniwi by wstać z kanapy i pograć w realu . " x Faktycznie musisz być guuupia skoro wywlekasz taki stereotyp, nie każdy kibic to opasły burak z piwem w ręku, ale widocznie swoje wnioski wyciągasz ze swojego otoczenia. Równie dobrze można by powiedzieć że każda laska która ogląda seriale, to zaniedbana, opasła locha lub każda laska latająca po klubach nocnych to d*****.

Gość spalona87
guuupia r b, to chyba walki psow :) ale ja sie nie znam, nie wiem co to spalony

Gość guuupia r b
To ja mało chyba stereotypowa jestem seriali nie oglądam . Wystarczy zerknąć na trybuny sami przystojni .

Gość Poulette
spalona, czytaj kiciankę, ona wie :)

Gość spalona87
poulette wrrrr....., a gdzie twoja kobieca solidarnosc?

Gość gość
Faktycznie w tv to wiele widzisz z trybun, z 60 tys ludzi pokażą ci kilka osób i już masz "rzetelną" opinię na temat kibiców. Ale za to kibicki są ładniusie, a idąc tym tokiem myślenia to każda kobieta która nie lubi piłki nożnej jest brzydka! Lecz się kobieto, bo twoje wypowiedzi są żenujące!!!

johnzotwocka- kurcze, zabiłeś mnie!! Tak na logikę, jeśli podanie jest równoległe to chyba nie, a jeśli zza pleców to chyba tak. Dobrze myślę?

Gość spalona87
czy mozemy tutaj wyrazac tylko swoja opinie bez oceniania innych? dziekuj***ardzo

Gość gość
kicianka źle myślisz :)

Gość Pleiades
Powinnaś podczas meczu zrobić loda, pewnie byłby zadowolony, tylko tak rób, żeby nie zasłaniać ekranu. Podczas spalonego możesz głęboko go mieć w ustach (ech, nie wiesz co to spalony, a przecież do seksu się przydaje), natomiast gdy jest karny tylko liżesz czubek, a najlepiej robisz pauzę. Jak dobrze Ci pójdzie na pewno będziesz zerżnięta i zadowolona :)

Gość Poulette
Pleiades, Ty możesz mieć rację, a możesz nam to rozrysować na schemacie?

Gość spalona87
on jest tak podniecony tymi meczami, ze stoi mu przez caly czas.

kicianka dobry tok myślenia :) brawo! W takiej sytuacji linię spalonego wyznacza piłka, czyli w momencie podania adresat nie może być bliżej linii bramkowej niż piłka... czyli tak jak napisałaś - nie może być podanie "zza pleców"! :) BRAWO!

Gość spalona87
wrrr...., czy ja jeszcze tutaj musze znosic pilkarska gadanine?

Gość guuupia r b
Prawda jest taka ze nie zrozumiem nigdy jak mecz może być ważniejszy od sexu czułości i kobiety..po co kobiecie taki facet? Kopa mu odpal..

Gość spalona87
ale ja nie chce mu odpalac kopa. rozumiemy sie. jest nam razem dobrze. mamy teraz powiedzmy trudny czas. a twoj facet jest kibicem? jak sobie radzisz? widze, ze chyba tylko ty mnie tutaj rozumiesz.

johnzotwocka- uff :) Niby taki kibic ze mnie, wyszłoby głupio jakbym palneła :) No nic, ja swoje powiedziałam- a to, co zrobicie dziewczyny "anty-mundialowe" to już od Was zależy. Wiem tylko, ze lepiej oswoić wroga niż z nim walczyć :) Pozdrawiam. aaa, czy my na erotycznym piszemy??

Poulette ale co ci rozrysowywać.... Każdy mecz inny a każdy kutas też inny. Spalona już będzie wiedziała co zrobić. Gdy akcja na środku boiska to warto się jajkami zająć. A potem to już tylko nastawić tyłeczek (byle ekranu nie zasłaniać!)

Gość gość
Prawda jest taka ze nie zrozumiem nigdy jak mecz może być ważniejszy od sexu czułości i kobiety..po co kobiecie taki facet? Kopa mu odpal.. x A co ma oglądanie meczu, do seksu i czułości... czy jak ty oglądasz film który cię bardzo zainteresował, to masz ochotę na bzykanie w tym czasie? No ludzie!!! Na seks zawsze da się znaleźć czas, niekoniecznie w tracie meczu... a to że facet autorki, nie chce ani przed, ani po meczu, to problem leży gdzie indziej, a nie w mundialu. Autorka nie potrafi zrozumieć że jej facet lubi oglądać piłkę i na siłę stara się go od tego odciągnąć, jakby nie mogła raz na 4 lata dać sobie na wstrzymanie przez te półtora miesiąca, bo ona akurat w trakcie meczu chce iść sobie potańczyć. Ja też lubię piłkę i mistrzostwa to dla mnie szczególny czas, ale moja kobieta jest dla mnie najważniejsza z tym że ona doskonale wie, że lubię oglądać mecze i nie przeszkadza mi w tym... ba, nawet sama je ze mną ogląda i z tego co widzę nawet jej się to podoba :)