Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEDDDDD

WIĘKSZOŚĆ KOBIET JEST BRZYDKA GDYBY WAM POZABIERAĆ MALOWIDŁA

Polecane posty

Gość gośćEDDDDD

BYŁO BY DUŻO ZAWAŁÓW I SAMOB OJSTW SZTUCZNE RZĘSY WŁOSY TAPETY KREDKI FARBY WYPYCHANE STANIKI BIELIZNA MODELUJĄCA GDYBY METERO PIERDOLNĄ W SATELITY TO WSZYSTKO BY SIE SKOŃCZYŁO I CAŁY ŚWIAT ZOBACZYŁBY WASZE KARTOFLANE MORDY POTWORÓW TYLKO PRAWDZIWE NATURALNE PIĘKNOŚĆI BYŁY BY BOGINIAMI

Gość Pineska22
Mężczyzni nie sa lepsi, wcale o siebie nie dbają.

Gość gość
Taka jest prawda.Kiedyś o mało nie padłem z wrażenia tak się przeraziłem,jak wczesnym rankiem zobaczyłem taką "lalę" bez liftingu....

Gość gość
męzzyźni nie oszukują wyglądają tak jak ich widzimy a nie łyse wieśniackie potwory bez brwi i rzęs PŁASKIE KLATY I WIELKE BEBZOLE

Kobiety z reguły malują się po to żeby ładnie wyglądać i aby podobać się facetom. A faceci co robią aby się podobać kobietom...? Nic. Mają piwne brzuchy, są nie ogoleni, chodzą w przepoconych koszulkach, nie wiedzą że skarpetki trzeba codziennie zmieniać, i nie wiedza co to antyperspirant, i nie myja zębów. To jest dopiero makabra.

Gość gość
OCZYWIŚCIE FACECI KOCHAJĄ SZTUCZNE PERUKI NA ŁBIE FLUIDY RZĘSY RÓŻE CIENIE KREDKI TUSZE LAKIERY FARBY A JUŻ NAJNORMALNIEJ W ŚWIECIE UWIELBIAJĄ GDY POZNAJĄ CYCATĄ KOBIETE A JAK ŚCIĄGA STANIK DWA PRYSZCZE AHAHHHAHAHAHHAHAAAH PASZCZURZE TYLKO BRZYDULE SIĘ MALUJĄ PIĘKNA KOBIETA NIE MUSI

Wiesz co widocznie obracasz się w towarzystwie takich kobiet:) Bo ja nie znam w swoim otoczeniu dziewczyn które aż tak by się malowały itp.

Gość gość
A ja znam takie, co kitują tony fluidu na ryja. A rano koleś jak ją zobaczył, to był nieźle zdziwiony hahahaha

Gość gość
dobry makijaż to podstawa

Gość gość
dobry makijaż robi dużą różnicę, ale nie przesadzajmy- nie zrobi z brzydkiej kobiety piękności, to nie czary mary. no i wytłumacz mi jak można sobie zrobić za pomocą stanika wielkie balony, bo nie znam takiej kobiety. stanik co najwyżej poprawia kształt, unosi, a żeby drastycznie zmienić rozmiar, to trzeba by zakładać nie swój rozmiar i wpychać tam skarpety, a na to sweter pod szyję, bo w normalnych ciuchach by wyglądało idiotycznie, że cycki niby wielkie, a dekoltu nadal brak

Gość gość
BIORĄC POD UWAGĘ POTRÓJNY PUSH UP TO CO 2 TO PAMELA AHAHHAHAHHA CO NIEKTÓRE MALUJĄ TYLKO RZĘSY A JAK TO ZMYJĄ TO RÓŻNICA JEST OGROMNA NIE PITOL BO WIĘKSZOŚĆ TO BRZYDULE PATRZEĆ NIE MOŻNA JAK NAPRAWDE WYGLĄDAJĄ SĄ PRAWIE ŁYSE TWARZ KARTOFEL BEZ BRWI RZĘS BRZYDKA CERA CIAŁA MASAKRA JAKAŚ

Gość gość
Jestem kobietą i się z tym zgadzam. Wszyscy ludzie są brzydcy, tylko kobiety mają makijaż, który pozwala nam się normalnie prezentować.

Gość defff
ładna nie musi się malować jak jest wystarczająco ładna, facet nie moze tego robić to jak ma dbać niby , baby są głupie i tyle autor tematu madrze napisał

Gość defff
pineska jesteś tak głupia ze szkoda słów

Gość defff
pineska nieogoleni ? a co to ma do rzeczy ? a moze brode chcą mieć ? po to rośnie żeby była a nie golić puknij sie w łeb