Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszę teksty dla kilku portali i nic z tego nie mam

Polecane posty

Gość gość

Czasami ktoś mi podeśle w zamian książkę lub bilet na wydarzenie kulturalne, ale to wszystko. Piszę za darmo już od kilku lat, kierując się tym, że zdobędę doświadczenie jako dziennikarz i recenzent, ale powoli mam dość. Mam wrażenie, że ktoś mnie zwodzi...

Gość gość
Co o czymś takim sądzicie? Uważacie, że powinnam się postawić? Lubię pisać i chcę się w tym kierunku rozwijać, ale nie chcę też, aby ktoś mnie wykorzystywał.

Gość gość
nie daj sie wyzyskiwac przeciez trzeba z czegos zyc a portale szukaja darmowych frajerow

Gość gość
pisz teksty na forum, chętnie przeczytamy :)

Gość gość
Ja też od kilku lat za darmo piszę do lojalnej gazety i nic z tego nie mam prócz satysfakcji. Też chcę być dziennikarzem

Gość gość
Niby fajnie, że doskonalę się z tym kierunku, ale skoro robię to już kilka lat chciałabym mieć z tego jakieś (nawet niewysokie)dochody. Myślałam, żeby poszukać czegoś płatnego, ale też wiem, że wiele osób pisze i trudno się przebić.

Gość gość
zaprezentuj jeden z twoich tekstów, ocenimy czy są warte złamanego grosza

Gość gość
Taa, a potem ktoś wykorzysta tekst jako swój. Dziękuję bardzo. Zresztą regularnie konsultuję się w sprawie tekstów z osobami, które zajmują się pisaniem profesjonalnie i to ich opinie uważam za najważniejsze. Wiele razy mi w życiu pomagały i to dzięki nim rozwinęłam się warsztatowo przez kilka ostatnich lat.