Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania1111

Imiona dla bliźniąt dwujajowych????

Polecane posty

Mieszkam w Londynie. Spodziewam sie blizniat dwujajowych chlopca I dziewczynki. Mam juz 3 dzieci - Jasmine 9 lat, Zac 13 lat i Dylynn 6 lat, mój masz jest anglikiem oczywiscie wiec chcialabym prosaic o propozycje ladnych, zagranicznych imion. Pamietajcie ze potrzebuje imion dla chlopca I dla dziewczynki.

Gość gość
to pytaj na angielskim forum.

Tak sie sklada ze zarabiamy z mezem bardzo dobrze. I ja pracuje troche w domu na komputerze wiec to nie jest tak ze nic nie robie. Mam tez dobrze platny macierzynski. Nie jestesmy jakos bardzo bogaci ale blizej nam do bogatych niż do biednych wiec nie wiem o co ci chodzi.....

Gość gość
Moim zdaniem powinnas nadać imiona polskie. Dla nie to troche wyglada ze nie rzadzisz w domu. Albo nie masz nic do dodania ze swojej kultury. Znam wiele osób z zagranicy z polskimi imionami np Ryszard, a mówi sie na niego Rys, elzbiete, znany prezenter pogody w BBC to Tomasz. Wiec może nie poddawaj sie presji dopasowania do innych.

Gość gość
Jaycee i Kyle

Gość gość
Nazwałaś dzieci imionami bez odpowiednika polskiego, no może poza Jaśminą, a teraz pytasz na polskim forum o propozycje imion?? dziwne trochę. W każdym razie ja bym nazwała tak żeby imiona podobnie brzmiały po polsku i angielsku. Np Daniel, David, Adam, Robert, Ada, Alicja (Alice), C(K)amila, Anna, Eve

Gość gość
Dla dziewczynki Dla chłopca - Mandy - Troy - Lily - Tommas - Casey - Toby

Gość gość
Podoba mi sie David i Alice

Gość gość
anal i fabeta

Gość gość
To twój fagas nieźle się wpi/erd/olił tak to by poruchał 2 razy a tak to tylko raz i od razu dwójka bachorów. Co za debil. Tylko nie nadawaj dziecku imiona po twoim fagasie bo będzie później ped/ofi/lem. Daj imię swoich byłych alfonsów.