Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupiliście na chrzest swoim chrześniakom?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość gość
ja kupiłam pamiątke chrztu (taka książeczkę), elegancki zestaw (ubrano - góra+dół, zabawka, czapeczka) i stówę.

Gość gość
A co myślicie o jakieś srebrnej bransoletce dla dziewczynki i wykupionej sesji zdjęciowej kilka dni po uroczystości? A do bransoletki każdą więszą okazję przywieszkę symbolicującą? Np z jedyną na roczek czy z kredką na pierwszy dzień w przedszkolu?

Gość gość
sesja, to super pomysł, jeżeli oczywiście rodzice sami sobie nie organizują takiej. Bransoletka jest ok, ja kupiłam to co pisałam, bo akurat miałam chłopczyka chrześniaka :)

Z tą bransoletką i zawieszkami do niej, to fajna sprawa, podoba mi się. Sesja zdjęciowa, też jest super pomysłem. U mnie, brat jednej dawał łańcuszek srebrny (będzie jak podrośnie) i świecę, bo chrzestny u nas kupuje świece. A druga dostała świecę i kasę w kopercie. Beż finezji, ale te pomysły z sesją zdjęciową, czy bransoletką super (przynajmniej wiadomo co potem kupować - zawieszki :D )

Gość gość
Cieszę że się podobają pomysły teraz tylko poszukam fotografa mam nadzieje że coś za 300zł znajdę ;/ Chociaż 10 zdjęć NA więcej mnie nie stać daltego też ta bransoletka srebrna bo jak złota to fotografa nie będzie ;/

Gość gość
złoty medalik z Matką Boską i łańcuszek -400 zł