Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamannaaa

Seksualny koszmar

Polecane posty

Gość Załamannaaa

Słuchajcie, powiedźcie mi co sądzicie na temat zaistniałej sytuacji. Mianowicie spotykam się z super gościem, gdy doszło do pieszczot dostałam squirta i wraz z nim popuściłam z drugiej dziury. Sytuacja była jakże żenująca. Kazałam mu wyjść jak najszybciej bo nie umiem opisać wstydu jaki ogarnął moją twarz. Co o tym sądzicie. Słusznie tak dramatyzuję i skreślam faceta? Wydaje się on być dorosły, ale jeśli powie jakiemuś koledze. Od kilku dni to determinuje moje życie. Nie umiem się na niczym skupić i coraz bardziej mnie to wszystko martwi. Chłopak oczywiście się nie odzywa mimo, że tamtego wieczora powtarzał że przecież nic się nie stało. Co dziewczyny zrobiłybyście na moim miejscu, a Wy faceci sobie myśleli będąc z jego strony.

Gość gość
Bardzo mi pomożecie swoimi odpowiedziami.

Gość gość
NIE WIEM CO TO JEST sguirt

Gość gość
Kobiecy wytrysk, ale to nie robi różnicy. Bardziej interesuje mnie jak przez niego jest postrzegana ta sytuacja teraz.

Gość gość
up up

Gość gość
up up

Gość gość
nedzne prowo czyli co? spuscilas sie i zes'ra'las jednoczesnie?

Gość gość
Generalnie kobieca ejakulacja nie jest zjawiskiem bardzo powszechnym ale facetów w większości fascynuje. Poczytaj tutaj http://www.msfera.pl/kobiecaejakulacja.html szczególnie komentarze. Z nich można dowiedzieć się więcej niż z teksu. Pozdro. To fajna rzecz.

Gość gość
Gdybyś wiedział jak mi wstyd to byś nie podejrzewał, że to prowo. Jednocześnie poleciało mi trochę z o***tu... Nigdy wcześniej tego nie miałam, nawet przy analu.

Gość Załamannaaa
No

Gość gość
Wal się nadal w du/pę to ci będzie za każdym razem wylatywało :P Co do myślenia to świnią jesteś, osrołkiem zwyczajnym, menelem :-O

Gość gość
Poczytam z pewnością, dziękuję. Może i to podnieca facetów, ale nie u nowej dziewczyny. Sfera seksualna poszerza się wraz z poznawaniem się, a tu pierwszy raz i takie coś nie wypada nawet, jednak to wszystko działa mimowolnie...

Gość gość
To menele się walą w d**ę? ;o Nie waliłam się w d**ę gdy to się stało ;)

Gość gość
Życzę Lolita Ci tego samego, żebyś uwierzyła że to możliwe.

Gość Załamannaaa
Nie wierzę że to tylko mi się przydażyło, tobie Lolita nigdy z pupy nie wyleciało?

Gość gość
Czytałam artykuł, który ktoś mi posłał w odpowiedzi i nie dotyczy on mojego problemu. Tam opisany jest wytrysk, a nie chodzi o to w zapytaniu.

Gość gość
Ja odpisuję jako gość, więc niech się nikt nie podszywa pod nickiem Załamannaa!

Gość gość
Jesteś cymbalicą, anal i menel nie kontrolujący odruchów fizjologicznych to dwie różne rzeczy, to tylko przykłady jak się będziesz kojarzyła facetowi... i nie tylko jemu, bo na pewno opowie o traumie jaka go spotkała u osrołka :P

Gość gość
Zdarza sie jak facet normlany to zrozumie

Gość gość
ALE MASZ ROZJECHANĄ doopę że ci wylatuje, jeszcze kilka lat i będziesz dziurę szmatami zatykać niezła chyba z ciebie zdziira

Gość gość
Już zatykam tamponami, ale jak widać nie pomogło :-(

Gość gość
"Zdarza sie jak facet normlany to zrozumie" co to kur/wa znaczy? Że niby normalny facet zrozumie s****cą babę w trakcie stosunku, a ten co się nie ucieszy to niby nienormalny? 😠

Gość gość
Jesteście nienormalni i nawet to co piszecie nie jest śmieszne. Zatem tym co odpisywali normalnie dziękuję, a tych co są zryci pozdrawiam środkowym palcem.

Gość gość
Wy zryci nie rozumiecie że robienie kupy podczas kochania to normalna rzecz, że normalny facet powinien to akceptować całym sobą, pogłaskać, przytulić, ale co wy o tym możecie wiedzieć!

Gość gość
Palec którym was pozdrawiam miałam właśnie tam, jest brązowy i się tego nie wstydzę.

Gość gość
Wprawdzie do buzi go nie wezmę, ale wącham go i jakoś od tego nie umarłam, faceta też nie powinno zabić.

Gość gość
nie martw się, na pewno zrozumie:) na przyszłość zapraszaj facetów podzielających Twoje preferencje analne:)

Gość gość
sex przedślubny jest grzechem ktury skutkuje cierpieniem to dla tego jest tyle zdrad i rozwodów a nie ma tego w u par kturzy zaczeli uprawiac sex po slubie