Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierząca 28

Czy warto kochać?

Polecane posty

Gość gość
osoby u ktorych pojawia sie 8/26 w portrecie numerologicznym maja problemy z miloscia

Gość gość
Nie warto. Kochałem naprawdę bardzo. Nie chciała mnie. Zrobiła nadzieję i pożegnała.

Gość nie wierząca 28
w związkach z facetami ogólnie byłam szczęśliwa,a w ostatnim myślałam że to już na pewno to, naprawde było wspaniale ale się skończyło, czy poważnie szczęście trwa tylko chwile? czy może ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
autorko jaka masz date urodzenia? bo to wazne jest

Gość niewierząca 28
a do czego niby moja data urodzin jest potrzebna?

Gość gość
zeby sprawdzic czy masz karme milosci wpisz sobie w google numerologia 8/26 i poszukaj jakoegos artykulu i poczytaj

Gość gość
nie warto :(

Gość nie wierząca 28
Pewna kobieta która zajmuje się numerologią na podstawie daty moich urodzin stwierdziła że mam bardzo trudną droge życiową, a na stałego partnera moge liczyć dopiero po 30 -stce ehhhhh

Gość nie wierząca 28
powiedziała mi, że spotykam niewłaściwych facetów, a ostatni moj związek był g***towny jak burza, ale szybko zgasł, ogólnie mam z******tego pecha w życiu,

Gość gość
warto ;)

Gość tralalilalila
To bardzo trudne zbyt trudne zbyt trudne Ale im dłużej żyję tym bardziej przekonuję się, że jedyna taka naprawdę miłość bez żadnych źródeł egotycznych to miłość JA - ŚWIAT I takie ciepłe uczucie jakby roztapiania się w całej ludzkości, tracenia tożsamości, roztapiania się w świecie, bycia każdym po trochu.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak miłość, ludzie to samolubne i interesowne istoty, a związek zawsze jest jakimś ograniczeniem, na ogół decydujemy się na związek tylko po to aby mieć się do kogo przytulić, czy iść do łóżka i po nic więcej. Kobieta i mężczyzna są zbyt różni, mamy inne spojrzenie na świat i inne oczekiwania... ale, to nie znaczy że związki są złe, bo jest jeszcze coś takiego jak przyjaźń i przywiązanie... na samych uczuciach i emocjach daleko się nie zajedzie, bo one są chwilowe i dość szybko mijają.

Gość gość
to jaka masz autorko date urodzenia, moze chcialbym Cie poznac

Gość tralalilalila
Jesteśmy zbyt świadomi sami siebie, aby kochać drugiego człowieka bez odniesienia do siebie. Z drugiej strony w miłości pragniemy dawać, ale czy nie na zwykłej zasadzie wzajemności, że chcemy mu dawać, bo on daje nam? Ja dopiero zaczynam pierwszy związek, ale myślę o tym wszystkim zdecydowanie za dużo, a to nie służy, muszę przestać tyle myśleć i po prostu płynąć z prądem. Jedno jest pewne - seksualna biegunowość przyciąga mężczyznę i kobietę do siebie. A co z tym zrobią - to już bardziej złożona kwestia.

Milosc zawodzi oddasz sie komus cala a zostanie to wykorzystane przeciwko Tobie.Chciala bym moc sie czuc znowu chciana i kochana

Gość gość
a 28

Gość gość
ja tez mam taka karme milosci i juz chyba zwatpilem w to, ze spotka mnie kiedys taka prawdziwa odwzajemniona milosc, gdzie nikt nie bedzie drugiego wykorzystywal, oszukiwal itp, takie dopelnienie sie, ze jak bedzie sie krzywdzic druga osobe to to samo bedziemy czuc wzgledem siebie, ze ta druga osoba jest czescia nas i nie pozwolimy skrzywdzic siebie i jej, takie glupie marzenie bez szans na spelnienie bo ten swiat jest zaklamany i tylko pieniadze i seks jest najwazniejszy

Oczywiście,że warto,jednakże trzeba o nią dbać i każdego dnia pielęgnować:) Tak jak wspomniałaś...na dobre i złe,ponieważ nie ma związków bez problemów i konfliktów,należy więc przede wszystkim pracować nad wzajemnym zaufaniem:) Serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
slyszalam ze 3 to anielska dusza

Gość nie wierząca 28
tak mam 28 lat i bardzo chciałabym spotkać tego jedynego, na całe życie a nie takich co tylko pobawią się i rzucą w kąt. Ale zaczynam szczerze w to wątpić , dzisiaj ludzie nie szanują tego co mają, lepiej przecież zacząć coś od nowa niż starać się naprawić tak właśnie większość chyba tak myśli. Nie rozumiem dzisiejszego świata i raczej się do niego nie nadaje

Gość gość
autorko ja bym chcial Cie ponac

Gość nie wierząca 28
Dzięki za wszystkie odpowiedzi!

Gość gość
widzisz, nawet jak bys miala okazje to i tak ja przepuscisz bo juz sie poddalas i nie wierzysz w milosc taka prawdziwa

Gość gość
raz myśle że warto innym razem że nie przecież nie wszystko można wybaczyć

Gość gość
nie chodzi o wybaczanie ale o nie zamykanie się w sobie na kolejne osoby

Gość gość
oraz o to, że jak poznajesz nową osobę i coś Ci się w niej nie spodoba albo zrobi nie tak jakbyś chciała abyś nie urywała tej znajomości

Gość nie wierząca 28
FAKTYCZNIE NIE WIERZĘ W PRAWDZIWĄ MIŁOŚĆ!!