Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby które nie idą na studia dzienne

Polecane posty

Gość gość

Żal mi po prostu takich osób bo będą bez pracy całe życie. Należy skończyć porządne studia z prawdziwego zdarzenia. Do zawodówki i technikum idą osoby które nie potrafiły się uczyć. Dobrze wszyscy wiemy że technikum jest gówno warty przy ogólniaku. Ogólniak to najlepsze klasy są takie jak biologiczno-chemiczna lub matematyczno-fizyczna czy tam informatyczna. Ale studia tylko dzienne, państwowe, bezpłatne, ścisłe.

Gość gość
Hitler też wprowadzał segregację.

Gość gość
W tych czasach studia to hańba, dawniej studia to były studia a teraz każdy może iść na dzienne mając kiepskie wyniki na maturze :(

Gość gość
Zgadzam się, a Autorko, studiujesz czy juz skonczylas?

Gość gość
nie wszystkich stać na dzienne studia

Gość gość
autorze nie piździj, jestem studentką i mówię od razu, to dno i wodorosty, a perspektywy na prace po nich są tak samo nikłe jak po każdej innej szkole. Chociaż może nawet nie, bo jeśli ktoś skończył zawodówkę to ma zawód i doświadczenie bo ma praktyki trzy czy dwa dni w tygodniu, a po studiach jest sie ciemnym jak tabaka w rogu, bez doświadczenia i nikt nie chce cię zatrudnić, bo ch*ja potrafisz.

Gość gość
Moj kolega jest mechanikiem samochodowym skonczyl szkole zawodowa i pracuje w serwisie bmw.zarabia 3 tys czasami i wiecej wyciagnie.ja studiowalam pzez 5 lat(geodezje,zaraz zjedziecie ze zawod bez przyszlosci)i pracuje za 1300 zl ,i co kto ma lepiej ja co prace mam po znajomosci za marne grosze czy on ktory zalatwil sobie sam za 3 tysiace.wiec nie pieprz autorze ze studia to taki prestiz

Gość gość
Heh u mnie na studiach byly takie gwiazdy z profilu matematyczno-fizycznego i co nawet podstawowych wzorow osly nie umialy.ja bylam w technikum ekonomicznyma pozniej poslam na studia dzienne

Gość gość
licencjat zrobiłam dziennie, ale na studia magisterskie poszłam zaocznie (jestem aktualnie po pierwszym roku magisterki). Po trzech miesiącach po odebrania dyplomu znalazłam dobrą pracę w swoim zawodzie. Od lipca będe wdrażać i koordynować pracę grupy praktykantów, którzy zgłosili się na bezpłatne wakacyjne praktyki studenckie - w tym 5 dawnych znajomych z roku ze studiów dziennych:D Jak myślisz autorze, kto ma lepszą pozycje na rynku pracy?

Gość gość
A ja skończyłem tylko 1 klasę gim i pracę mam. Zarabiam 1750 brutto, ale 10 dni w miesiącu wolne. Ale w pracy nic prawie nie robię. Opierdalam się oporowo i jeszcze mnie za to chwala. Mam 21 lat.

Gość LiliAn11
Może kiedyś faktycznie liczyło się, że ktoś skończył dzienne studia. Teraz ważna jest wiedza i doświadczenie dlatego ja zdecydowałam się studiować i pracować. Jestem na SAN w Łodzi na logistyce zaocznie i bardzo sobie chwalę. Zajęcia prowadzą świetni wykładowcy, wymagają od siebie i od nas, program nauczania jest dopasowany do potrzeb rynku i ciekawy. Nie ma się co dziwić, że już 5 mojich znajomych bardzo szybko znalazło po tej Akademii pracę w zawodzie. SAN została została uhonorowana certyfikatem "Dobra Uczelnia – Dobra Praca" i mają 20 lat doświadczenia, więc jak dla mnie to świetna alternatywa dla uczelni państwowych.

Gość gość
Autorka jestes ciemna jak tabaka w rogu:-) i idź cie utop,w wannie oczywiscie , bo w rzece ryby bys zatrula i c***a:-)