Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pierwsze wakacje z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Mysle ze temat na czasie i przyda sie wielu mamom, ktore planuja pierwszy wyjazd z dzieckiem. Prosze o rady.mala ma 14 miesiecy.chcemy pojechac nad morze. Poradzcie co zabrac, nie chce niczego pominąć. Mam jeszcze takie smieszne pytanie.przypudzczam,ze w morzu kapieli mala nie bedzie brala,ze wzgledu na temp.wody.chociaz moge sie mylic. Wezmiemy jej maly basenik. Zastanawiam sue czy mala ma sie kapac na golasa czy w tych pampersach przeznaczonych do kąpieli. Przyznam szczerze, ze troche sie boje tego wyjazdu,mala jest strasznie ruchliwa i zywa.spacery to 30 minut w wozku a potem wyginanie bo chce wyjsc.moge zapomniec o jakies kawie na miescie z innymi mamami,ich dzieci siedza w wozkach a moja wrzeszczy az mi wstyd.to samo np.w piaskownicy.usiadzie na 2 minuty a potem lata po calym placu.siada na zabawki ale jeszcze dobrze nie usiadzie a juz schodzi.masakra z nia.dlatego boje sie jak my ja ogarniemy na plazy...jeszcze sliwka na temat jedzenia.jedziemy do rewala.wiadomo jakie jedzenie nad morzem.moze znacie tam jakies miejsce z domowym jedzeniem,swierzym, zeby jej nic nie zaszkodzilo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować