Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delien

Szukam mężczyzny, którzy poważnie myśli o związku i życiu

Polecane posty

Jak w tytule,chcę poznać kogoś wartościowego. Chciałabym poznać osobę, której naprawdę zależy na poważnym życiu, szacunku obu stron i miłości, której wg mnie coraz mniej na tym świecie. Szczerze, proszę darować sobie pisanie, jeśli komuś zależy na stosunku, zaciągnięciu do łóżka. Takich panów nie brakuje. ;)

Mi nie "zależy na stosunku, zaciągnięciu do łóżka", więc napiszę :D . x W necie to Ty takiego człowieka raczej nie znajdziesz :( . x Każdy, kto odpowie na Twe wezwanie :D , będzie albo szukał naiwnej :( , albo sam szukał kogokolwiek, nie przedstawiając samym sobą żadnej wartości :( .

Gość gość
Ja tez szukam mezczyzny do powaznego zwiazku.

Gość gość
Wartościowych facetów jest pełni tylko pytanie czy szukasz furtki na później po badboyach ew. kolegi jako furtki na starość czy faktycznie chcesz związku tu i teraz. Większość kobiet również chce wartościowego faceta dopiero jak ma duży przebieg a takiej żaden wartościowy facet nie chce.

Gość gość
najpierw się k*****, dają się wykorzystywać *****czom, po necie krążą ich nagie fotki a potem "szukają mężczyzny do poważnego związku"! W takim razie po co wcześniej się było w "niepoważnym związku"? nie rozumiem tego po co ludzie się wiążą w relacje bez przyszłości, jakieś układy, ff itp, a potem szukają bratniej duszy, do spokojnego życia, stabilizacji i to najlepiej z grubym portfelem. Swój swego znajdzie! porządny z porządną, d***** z *****czem. brzydcy forever alone.

Gość gość
ja jestem dziewica jesli o to chodzi, szukam meżczyzny do poważnego zwiazku z ktorym bd mogla wziac slub i mieć dzieci. Chce z nim zalozyc szczesliwa rodzinę.

Gość gość
może próbuj od przyjaźni czy związku na nie poważnie ale z głową . Dopiero po czasie zobaczysz czy wybrany partner Ci odpowiada czy się dogadujecie itp

Gość gość
w takim razie zwracam honor i życzę powodzenia. tylko nie daj się wykorzystać, w necie takiej osoby nie spotkasz. to musi być "to coś" a nie szukanie na siłę.

Gość gość
mało masz problemów?

Gość gość
hm tutaj szukasz? Skoro takich nie zauważasz w realu to pewnie nie są atrakcyjni dla Ciebie. To że facet jest porządny nie znaczy, że się zakochasz.

Gość gość
no w realu jakos nie udaje mi sie spotkac takiego niestety, zeby byl porzadny i dosc powazny, odpowiedzialny, oczywiscie nie chodzi o to zeby byl ponurakiem,jednak szukam dojrzalego, ktory wie czego chce od zycia, ktory dorósł do roli męza i ojca a w tych czasach trudno o takiego.

Gość gość
Takich pelno wlasnie tylko tacy sa nieatrakcyjni dla wspolczesnych kobiet.

Gość gość
dlaczego? żebym takiego spotkala to byłabym bardzo szczęśliwa. Oczywiście porządny to jest też względne słowo i zależy kto czego szuka i co ma na myśli.

Gość gość
Wiekszosc kobiet nie chce porzadnego a dlaczego to nie wiem one pewnie tez nie.

Gość gość
Ja nie wiem co chce większość, w każdym bądz razie ja chcę porzadnego i nie rozumiem dlaczego kobiety mialyby nie chciec porzadnego naprawde. Sęk w tym że nie mogę takiego znaleźć i nie wiem w ogóle gdzie mogą się tacy znajdować bo napewno nie w dyskotekach.

Siedzą w swoim domu/warsztacie/garażu i zajmują się swoim hobby, często powiązanym z pracą :) . Z całą pewnością, nie mają już ochoty, na szukanie kobiety w necie, bo te, które się w pierwszej kolejności "rzucają", nie nadają się do życia, a do życia we dwoje zupełnie :( . Lepiej cierpieć w samotności :D , niż oddać się dobrowolnie w niewolę egoistki-feministki :( . Zresztą normalny facet, gdy ma swoje hobby, to braku kobiety za bardzo nie odczuwa :) .

Gość gość
na forum partnera szukac ? Poyebalo ?

Gość Chlopak21
Czesc, w jakim wieku ma byc ow mezczyzna?

Gość gość
ja nie napisalam ze szukam na forum. tak z tym ze jesli mezczyzna ma pasje i wiekszosc ludzi je ma, to przeciez wychodzi gdzies tez, bo jakies zycie towarzyskie raczej tez ma. pytanie gdzie mozna znaleźć takich. Myślę że wiek do 30-lat, bo sama mam 20.

Gość gość
w ogole to zajęłam jakiejś kobiecie temat:) sorki

Gość gość
Jak będziesz chciała to i na Marsie znajdziesz takiego faceta. Ale on nie może o tym wiedzieć! Jak się dowie że ty szukasz to koniec-masz przeebane

Gość gość
nie moze weidziec ze szukam? nie wiem o co chodzi.

Gość gość
Ja swojego poznałam w sklepie, był z facetem mojej koleżanki .

Gość gość
czyli wsród znajomych.

Gość wyleczyłoby cię
stosunek jest dobry na takie teksty

Gość gość
Stosunek jest dobry na takie teksty? mozesz rozwinac?

>>>nie moze weidziec ze szukam? nie wiem o co chodzi.<<< Może ja wyjaśnię :D . Facet nie lubi być traktowany, jak zwierzyna łowna. Od dziecka nauczony jest, że kobiety doskonale potrafią udawać. Jeżeli jakiś facet spostrzeże, że traktujesz go inaczej, to będzie zastanawiał się dlaczego? Ja np. zauważyłem, że szczególnie miłe i gotowe na wszystko, były pracownice, którym towar "przyklejał się do rąk". W efekcie, każdą pracownicę, która była dla mnie nazbyt miła, traktowałem jak potencjalną złodziejkę :( .

Nie oceniajcie tak pochopnie. Nie szukam zadnej furtki pod badboyu, to nie tak. Chlopak21, sama nie wiem, chyba zakres 22-28 jest rozsadny

Wybaczcie, ale lepiej na forum niz na jakims disco, gdzie niektorzy ida sie napic i zabawic :)

Gość Chlopak21
Kto szuka ten znajdzie :)powodzenia.