Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizyta u koleżanki z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Chcę odwiedzić koleżankę , która zapraszała mnie już dawno, byłam na jej ślubie a teraz ona ma dziecko , ok półroczne, wiem,że wypada kupić jakiś drobiazg dla dziecka, a czy koleżance też powinnam dać jakiś upominek? jeśli tak to co mogło by to być?

Gość gość
kolezance nic- z jakiej racji? dla dziecka koniecznie cos- nie wiem, ubranko, zabawka-odpowiednia do wieku

Gość gość
Możesz np. kawę, ale jak kupisz dziecku to wystarczy

Gość gość
Ja zawsze kupuje coś dla dziecka najczęściej pieluchy bo wiadomo tego nigdy za wiele. Natomiast nie spotkałam się z sytuacją kiedy daje się coś matce ani ja nigdy nie kupowałam ani moi znajomi sama z resztą też nic nie dostałam jak urodziłam i nawet o tym nie pomyślałam.

Gość gość
Nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji więc chciałam poradzić sie może kogoś bardziej doświadczonego w tych sprawach

Gość gość
Ja jak ide do kogos na kawke czy cos to zawsze kupuje jakies czekoladki lub ptasie mleczko

Gość gość
właśnie pomyślałam o tym,że może coś do kawy czy jakieś ciasto.

Gość olamonolablus
Ja jestem taką właśnie koleżanką z dzieckiem. I jak do mnie przyszła w odwiedziny koleżanka to małemu przyniosła jakieś ubranko a m,i jakieś ciasteczka. Bardzo miły gest. Ja zawsze jak do kogoś ide to kupuję albo cos w cukierni albo jakieś ptasie mleczko. Z racji że sie dawno nie widziałyście to może kup jakieś lepsze czekoladki, lindt np ma przepyszne i w takich eleganckich oipakowaniach

Gość gość
kup cos do kawy :) a maluchowi jakas zabawke czy ciuszek (mozesz nawet wiekszy rozmiar, bedzie na zas). Pieluch nie kupuj, nie wiesz czy dziecko nie jest uczulone na jakas marke, nie znasz rozmiaru. Bezpieczniej kupic ciuchy.