Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wchodziecie w dyskusje z lekarzmi Waszych dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Ja się kilka dni temu pożarłam z pediatrą mojego dwuletniego synka. Uważałam, że nie zrobił wszystkiego co można było zrobić żeby pewne rzeczy wykluczyć bądź potwierdzić. Zrobiłam to sama - jedną rzecz wykluczyłam, drugą potwierdziłam, po prostu zrobiłam badania na własną rękę. Jaka obrażona była jak przyszłam do niej z tymi badaniami żeby w końcu zaczęła prawidłowo leczyć moje dziecko.

Gość gość
zmien lekarza. chwalisz sie, ze sama zrobilas badania czy co, bo nie rozumiem?

Gość gość
Ja właśnie jestem za miękka bo tylko sugerowałam lekarzowi, zrobiłam badania na własną rekę i mu pokazałam ... a on nie zgodził się z moimi przypuszczeniami. Efekt - zapalenie wątroby u 2latki i miesiąc w szpitalu :(

Gość gość
ojjj.juz po szpitalu jestescie?zmien lekarza, zglos to gdzies, zaskarz go

Gość gość
Tak wchodze w dyskusje kiedy widzę, ze cos jest nie tak, a lekarz stara się mnie zbyć. Znaczy się tak bylo póki nie zmienilam pediatry, do którego, obecnie, nie mam nawet najmniejszych zastrzeżeń. A dlaczego wdaje ( wdawalam) sięw dyskusje? Dlatego, ze mam wyksztalcenie medyczne i kiedy wwidzę ( widzialam) ze lekarz bagatelizuje problem to wyraz am ( wyrazalam) stanowczo swoje zdanie. Obecnie mamy cudowna panią pediatrę, ktora dokladnie bada dziecko, przeprowadza szczegolowy wywiad, zleca badania, rozmawia zarówno z rodzicem jak i dzieckiem, wizyta u niej trwa standardowo okolo 20 minut i wychodze od niej zadowolona zarówno z podejścia jak i profesjonalizmu

Gość a zaskarrze a co mi tam
Znacie bajkę o muzykalnej prostytutce?

Gość gość
lekarz to nie alfa i omega, moze sie mylic, to tez czlowiek,