Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciaa93

Kompleks małego biustu!

Polecane posty

Witam specjalnie założyłam tu konto,borykam się z ogromnym kompleksem na temat mojego biustu,wręcz już depresja.. mam21 lat 1,67 wzrostu 44kg i biust w rozmiarze 70B. Chodzi o to że wstydzę się rozbierać przed moim partnerem chociaż jesteśmy już rok i 10 miesięcy.. Może ktoś mniał podobny problem i jakoś udało mu się wybrnąć. Więc proszę o pomoc jak się otworzyć nie mogę patrzeć na swój biust mój partner się denerwuję i się kłócimy zawsze jak nie chce zdjąć stanika myśle nawet o operacji ale wyśmiał mnie jak tylko to usłyszał.. Mniał ktoś podobnie proszę pomóżcie sad

Gość gość
idź po rozum do tego pustego łba, siroto :o

Gość gość
jaaa p**********ale zall. male cycki tez sa fajne. wez sie ogarnij idiotko

Gość morko
ja mam rozmiar 70 AA, czyli ten jeszcze mniejszy od A... taki biust jak twój to moje marzenie :D nie przejmuj się, wielu chłopaków woli takie małe piersi - a ja na przykład spotkałam faceta, którego kręcą właśnie deski. ciebie deską zdecydowanie nazwać nie można. stań przed lustrem i poprzyglądaj się sobie. pomyśl, przy jakiej fryzurze Twój biust będzie wyglądał najkorzystniej nago, w bieliźnie i w ubraniu. szczególnie długie włosy potrafią odwrócić uwagę od małego biustu, wiem to z autopsji :D trzymam kciuki za to, żebyś się z tym uporała!

Gość Mechanik567
nie masz wcale małego :) mały to A , bo już B jest łądny :) mi sie podobają dziewczyny najbardziej B i C bo juz większe są za duze, jeszcze D jest ok ale E to już obwisły grubas, koleżanko nie martw się wiesz jak mi byś sie spodobała :) :) głowa do góry :) chłopaka sie nie wstydź bo jemu na pewno sie podobasz :) pokaż mu piersi daj ręce do góry i oblizuj się a bedzie skakał z radosci :) :) pozdrawiam Cie :)

Gość gość
Jeśli chcesz to możesz delikatnie powiększyć biust korzystając na przykład z tabletek http://dyskretno.pl/tabletki-perfect-bust ale patrząc na podane przez Ciebie wymiary to chyba najlepiej było by Ci zwyczajnie przybrać na wadze kilka kilogramów. Biust urośnie proporcjonalnie a dalej będziesz szczupła. Co do Twoich piersi to one są wręcz duże jak na te wymiary i nie rozumiem zupełnie czym się przejmujesz.

Gość gość
Facet cię wyśmiał bo twój kompleks na punkcie małego biustu nie ma większego sensu. Jeśli przy tej wadze i wzroście masz miseczkę B to płaska nie jesteś i zapewne twój biust wygląda bardzo dobrze na tle reszty. Po za tym pomyśl - skoro Twój facet chce zadrzeć z ciebie stanik to chyba mu się twoje cycki podobają. Może na spokojnie spróbuj pogadać z nim zamiast się kłócić. Zastanów się nad tym najpierw a jak nie dasz rady się z tym pogodzić to przybierz na wadzę lub/i skorzystaj z naturalnych metod powiększania takich jak suplementy i ćwiczenia. Pozdrawiam

Gość gość
A ja mam wielkie D, praktycznie na granicy z E i jestem bardzo dumna z mojego biustu.

Gość gość
Ja mam F,przy szczuplej sylwetce i wcale nie uwazam ich za wielkie,sa normalne.