Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie zalety maja faceci ??

Polecane posty

Gość gość

udowodnijcie, ze jakiekolwiek maja, bo w to watpie:O

robimy dobrze przytulamy podtrzymujemy na duchu utrzymujemy zalatwiamy sprawy wiec czego chcecie jeszcze?

Gość gość
Przede wszystkim i to najważniejsze są mądrzejsi, muszę przyznać że najgłupszy facet i tak jest 1000 razy mądrzejszy nie tylko od nas wszystkich, ale również od tych najmądrzejszych kobiet razem wziętych ❤️

Gość gość
Z tym się muszę zgodzić, to jest argument :-O

Gość gość
sosssssss dziś - wiekszych bzdur nie mogles napisac? utrzymujecie? teraz coraz wiecej facetow mieszka z mama i jest utrzymywanych przez mame z tata bo sa bezrobotni albo maja nedzawa prace, a reszta zarabia na siebie, bo kobiety tez pracuja i dziela sie oplatami, utrzymuja to chyba tylko celebryci, za duzo tv sie naogladales. Widziales gdzies przecietnego polaczka Kowalskiego, ktory pracuje i utrzymuje siebie i kobiete??:D

Gość gość
Zalatwiacie sprawy?? jakie sprawy wy zalatwiacie? :D

Gość gość
przytulanie, pocieszanie to jakas zaleta?? to samo robi kobieta wobec faceta ... pytanie jest - jakie faceci maja zalety ! jak na razie brak na horyzoncie

Gość gość
tylko kootasy i nic więcej

sam na siebie patrze mam dom prace i moge utrzyma kobiete... jest wielu facetow takich ale siedza cicho a ze wy macie oczy na tych najglosniejszych to juz nie moj problem co do zalatwiania spraw to pokaz mi kobite ktora idzie do urzedu gmine lub gdziekolwiek zalatwiac papierkowe sprawy po przespanej nocy? i to normalnej kobiety ktora zajmuje sie domem a nie pijawki biurowej? oczywiscie jestem ze slaska wiec nie wiem jak jest na prawdziwych zadupiach na wschodzie polski

Gość gość
przecietny kowalski nie ma zalet

Gość gość
Ż A D N Y C H !!