Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda221

szukam suki,suni dobermana do pokrycia śląsk

Polecane posty

Gość Jagoda221

Witam Poszukuje suczki rasy DOBERMAN do pokrycia dla mojego Spajka :) mój psiak ma 3 lata i jest prześlicznym, zadbanym, energicznym dobermanem ! przeszukałam już cały internet i napotykałam się z samymi starymi postami więc postanowiłam naspiać post i TU :) Kafeteria nie raz odpowiedziała mi na nurtujące pytania i rozwiała wszelkie wątpliwości przez Wasze doświadczenie więc i teraz myślę, że nie zawiedzie :) Jeżeli ktoś jest zainteresowany bądź ma kogoś takiego proszę o kontakt ! oczywiście w grę wchodzi tylko woj śląskie ! Dzięki !

Gość gość
moja suka jest chetna ale niestety pracuje cale dnie na kasie w tesko ale w soboty jest wolna ze 2 godziny

Gość Jagoda221
Mogę dojechać w kazdy dzien o każdej porze. Chcemy już go dopuścić ze względu na jego zdrowie :)

Gość Jagoda221
Moj nr Tel 783027557 Proszę o smsa z tematem to oddzwonię :) pozdrawiam

Gość gość
aleś ty głupia i zacofana pewnie stara baba jesteś już i z nudy ci odbiło. ''dla zdrowia'' boże, myślałam, że takich głupich ludzi to już nawet na wsiach zabitych dechami nie ma a jednak

Gość Jagoda221
Widzę, że mam doczynienia z ciężkim przypadkiem. Nie skomentuję tak dziecinnego zachowania. Gdybys miał/ miała psa to myślę, że komentarza by nie bylo bo po wypowiedzi twierdze, że osoba która bluzga ludzi za to ze chce dla swojego zwierzaka jak najlepiej - i tak !!!dokładnie dla ZDROWIA chce go dopuścić - bo w niektórych sytuacjach " dziczeje " nie może mieć psa. Stara nie jestem i wiem jak postępować z najlepszym przyjacielem człowieka jakim jest pies.

Gość gość
jesteś głupia po prostu. Gdybyś była mądra to byś wiedziała, że nauczyć się podstawowej wiedzy o psie i jego popędzie należy PRZED nabyciem psa do domu. Dopuszczając zrobisz mu krzywdę, poczytaj w internecie, zapytaj hodowców, innych weterynarzy. Psa należy WYKASTROWAĆ a nie męczyć świrusko jedna.

Gość gość
dzieci sobie zrób a nie kosztem biednego psa chcesz zaspokajać swoje instynkty :o🖐️

Gość gość
taka dojrzała a nie wie, że rozmnażanie psów bez uprawnień hodowlanych jest zabronione :D powodzenia w szukaniu drugiej takiej debilki jak ty, bo w dzisiejszych czasach jednak spora większość ludzi się interesuje dobrem swoich zwierzaków a nie portfeli. Łatwo nie znajdziesz drugiej tępaczki, która będzie chciała niszczyć zdrowie swojej suczki dla kaprysu. I ryzykować karą grzywny do tego. Hehehe, prowokacja jak nic.

Gość gość
Stuknijcie sie same w łeb, najlepiej wysterylizować biednego psa. A Tobie Jagoda221 życzę pociechy z psa i nie sluchaj tych debilnych odpowiedzi.

Gość weterynariapl
Z punktu widzenia weterynarza uważam, że dopuszczenie psa wiecej niż jeden raz i nie w celu rozmnażania jest lepszym rozwiązaniem od kastrowania pupila. I nie wiem czemu taka reakcja się pojawiła ze strony gości. Pozdrawiam Cię Jagodo.

Gość lukkkk
Ty pirdolony pacanie "gosc" niewpierdalaj sie w rozmowe dwôch kobiet. Ty kurwa fachowcu od psow. Przeczytaj sobie opinie weterynarza i jesli dalej masz jakies ale to podaj adres a podjade i pokryjemy ciebie moim psem a ja dla zwiekszenia doznan wsadze ci jeszcze do pyska. Przepraszam reszte forum za przeklenstwa do glupka ktorego trzeba bylo naprostowac

Gość gość
Tępaki !!! Powodzenia Jagodo !

Gość gość
pewnie mnóż tych porąbanych psów jeszcze wiecej, a potem niech jeszcze wiecej ludzi zostanie pogryzionych. Dobermany powinny wignac smiercia naturalna, ewentualnie byc rozmnazane przez fachowcow a nie bande ociemnialych debili ktorzy mysla ze jak psu raz ulza to mu pomoga zdrowotnie

Gość weterynarz1980
jednorazowe dopuszczenie psa do suki nie sprawi, że pies zacznie być zdrowszy

Gość luk facet od jagody
Zgadzam sie z pania, Pani Weterynarz ale chodzi o to ze moze jego poped sex. Troche sie zmniejszy i chodzi tylko o to bo ma juz 3 lata i daje oznaki ze tego potrzebuje a pozatym jest zdrowy i szczesliwy mieszka z nami w m3 w bloku.

Gość gość
naprzeciwko miałem sąsiadkę z wilczurem co te sprawy załatwiała po cichu we własnym zakresie 2-3 razy w tygodniu niestety już się wyprowadziła !!!! :D :classic_cool: 🖐️

Gość rycerz smysl
Do gosc ty ****** pedrylu dawaj adres mam zestawik skalpeli podjade icie wykastrujezj***e genetyczny a twoja matka to k***a !!azydówka

Gość gość
Witam Panią Posiadam suke dobermana,właśnie ma cieczkę i chetnie bym się z Panią skontaktował.Moj telefon 797862625 Bielsko Biała Pozdrawiam

Gość gość
witam, prosze o pilny telefon 730674988

Gość godolo
witam posiadam suczke rasy doberman chetna na igraszki

Gość gość
O ludzie,ale ciemnota,dopuszczenie nic w kwestii zdrowia/psychikibniezmieni,dobermany maja dosc szczegolowe warunki dopuszczaniaxdo.krycia,ale heslinktos fefletuje na kundelka z dysplazja badz spaczona psychikavto wladnie ma szane z takich miotow.Tylkobpo co keczyc suke,skoro do adopcjibkundelkow na tony,co zaxdzicz umyslowaxsiedzi na kafe,szok.