Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój znajomy ma już 33 lata a nadal się nie żeni

Polecane posty

Gość gość

Ma za to dużo koleżanek, z jedną z nich nawet mieszka i prowadzi żywot próżniaczego, egoistycznego dandysa, który tylko żre, chla browar, pierdzi, robi doktorat i zalicza panienki pozując na intelektualistę typu Kundera. Masakra... coraz więcej chłopów w tym wieku tak ma.

Gość gibon 333
moze nie chce kłopotu ? na co mu zona ? zeby pracował a ona "pracowała" w domu ? ja sie mu nie dziwie też żony nie chce, dobrze mi jak jest

Gość gość
Wygodniś i egoista. Myśli tylko o przyjemnościach i karierze. Zgrywa intelektualistę, a to zwykły playboy jest. Jak można w tym wieku mieć tylko koleżanki?

Gość gość
O jeju a co Cie to interesuje ? pewnie sam masz żonę i piątke dzieciaków na wychowaniu .Zazdrościsz mu,że ma dużo kasy dla siebie i czasu?

Gość gość
Skoro z niego kretyn ,pierdzi i chleje to po co życzysz jakiejś kobiecie,żeby sie meczyła z takim ;/ ?

Gość gość
Jestem kobietą. Interesuje mnie to, bo do niedawna byłam w nim zakochana. Niestety przez jego hedonistyczny styl życia nic z tego nie wyszło.

Gość gość
Może jemu pasuje taki tryb życia i nawet nie zakłada,że mógłby w przyszłości się ustatkować, mieć żonę i rodzine. Zresztą nie każdy musi brać ślub, nie żyjemy w średniowieczu. Szkoda tylko kobiet , które sie z nim spotykają,ale może się ockną we właściwym momencie :P

Gość Heniuś
Baby ciągle nie mogą zrozumieć, że ich zysk to strata faceta. Oczekują, że facet ogarnie za nie życie, postawi dziś piwo, jutro pierdzionek z zaj... cyrkoniem a pojutrze wywali 100 tysięcy na ślub jak z bajki :) Skoro tak ci to przeszkadza, to postaw mu ślub i będzie żonaty - co za problem? Wystarczy zapłacić oraz podpisać, dla faceta takie formalności to codzienność. Najłatwiej zawsze zwalać winę na facetów, że nie chcą być frajerami i traktować feministek jak średniowieczni rycerze :)

Gość gość
Heniuś, ciekawe, czy Tobie by nie przeszkadzało, gdyby facet w tym wieku mieszkał z współlokatorką i miał dużo koleżanek?

Gość gibon 333
każdy żyje jak chce nie interesuj sie nim skoro ci nie pasuje proste

Gość gibon 333
Heniek genialnie to napisałes :) dzięki

Gość gość
I dobrze, przynajmniej ma spokój nikt mu nie truje nad głową , robi co chce, nie ma zobowiazan, nie musi odkładać bo żona mu karze.