Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Niestety nie zdałam matury

Polecane posty

Ale teraz widzę pozytywne strony tego wszystkiego, nie zdałam ale przecież nie będę szła na studia, dzięki temu nie będę musiała płacić czesnego :) :)

Ale teraz widzę pozytywne strony tego wszystkiego, nie zdałam ale przecież nie będę szła na studia, dzięki temu nie będę musiała płacić czesnego

Gość gość
to teraz będziesz "szpiegiem bez matury" . nie przejmuj się zdasz poprawkę :)

Niestety poprawka w sierpniu mnie nie obejmuje bo nie zdałam dwóch przedmiotów (angielskiego i matematyki) :( przykro mi ale trudno, zawsze mogło być gorzej. Postaram się zdać za rok, w wieku 25 lat :D

Gość gość
czemu po liceum nie zdaLaś matury od razu?

Tak się złożyło, żyłam w stresie. Byłam nie w liceum a w technikum. Po prostu ciągłe napięcie, nie miałam w sumie czasu na naukę, matematyki nie zbyt doskonale rozumiałam i tak wyszło. Trudno, albo podejdę w przyszłym roku bo to już będzie ostatni dzwonek.

Gość gość
Na jakie studia chciałaś iść?

Gość gość
Matmę mogę zrozumieć. Ale angielki na 18 a polski tylko na 44? No bez przesady

Na dziennikarstwo, aktorstwo, reżyseria, zawsze mnie kręciły te zawody.... Nie wiem tylko czy np. bez matury mogę pracować jako aktor, reżyser i podejść do egzaminu eksternistycznego?

Gość gość
Raczej nie chodzi o brak matury a o brak mózgu.

Gość gość
po co mnożysz ten sam temat?

podajmy sobie dlon tez nie zdalam matmy po raz 4 :/ juz mam dosc zygam tym po prostu ile razy mozna walkowac to samo??? wolalabym napisac jeszcze raz polski plus polski rozszerzony zamiast matmy :D

Gość gość
Quentin Tarantino wybitny rezyser zakonczyl edukacje w wieku 16 lat i jakie fajne cudne filmy kręci

Gość gość
nie możesz, twoja ocena maturalna świadczy o twojej tępocie, z takimi wynikami być może zatrudnią cię jako pomocnika sprzątaczki

Gość gość
smerfetka 1990 , jestem z ciebie dumna. Naprawdę. Widzę jak podchodzisz do tego...łał :) gratuluję ci wytrwałości, nie wiem czy bym na twoim miejscu miała siły na kolejną próbę. Tak więc oklaski dla ciebie

Gość gość
brunetka3562 , bo w tym roku dali popi*ne matury :(

Gość gość
Owacja na stojąco, jests gupia i się tym obnosisz, to wymaga odwagi, fanfary plis.

Gość gość
A jeden pan z naszej ulicy zdał maturę w wieku 72 lat. Masz jeszcze duuużo czasu ;)

Ja mam 23 lata i jeszcze przyszly rok moge probowac no i teraz w sierpniu tyle kasy wydalam na korki ze moglabym auto sobie kupic :| bede teraz sama probowac ze wszystkich materialow nie poddam sie po tylu razach ale to mozna oszalec ja zawsze z matma mialam problem same dwóje i przechodzilam byle do nastepnyj klasy i od mojego rocznika weszla ta zryta matma ehhh :(

Gość gość
I po co ci ta matura? Przy przebieraniu kartofli nie trzeba ich liczyć ;)

wiem ze byla trudna ja wiedzialam ze nie zdalam po wyjsciu z egzaminu bo malo napisalam.. nie moge czytac glupich komenarzy w stylu ''banalna matematyka proscizna!!'' w moim liceum byl o wiele nizszy poziom niz w pozostalych.

Ja się tam nigdy nie poddam. W 2011 roku zdałam j. polski - 44% j.polski ustny - 75% W 2014 zdałam maturę z j.angielskiego ustnego - 30% Zostały mi tylko dwa egzaminy matematyka i angielski i dam radę, będę się już uczyć od września 2014 roku by w maju 2015 roku zdać.

Gość gość
to zdawałaś tylko matmę i angielski i i tak zje/b/ał/aś? gratuluje

Gość To masz
cipke masz to se poradzisz. sam rozgladam sie za "sekretarka ciasna szparka" ktora ma robic kawe i nadstawiac 4 litery. 3500 na reke.

Gość gość
To po co szlas do słabego liceum?

Nie szłam do liceum tylko do technikum - do szkoły prywatnej, gdzie wszyscy nie zdali matury ani egzaminu zawodowego (egzaminy zawodowe są bardzo trudne). 1. Ja w 1 klasie miałam takie oceny zachowanie: 5, religia 4, ogólnie z nauczania 3 2. W 2 klasie miałam tylko na świadectwie religie i angielski a reszta to była opinia że jestem agresywna i wybuchowa. 3. W 3 klasie miałam samo 3 na świadectwie. 4. Dopiero w 4 klasie miałam same 4 i jedną 2 z matematyki. 5. W 5 klasie same 4 i 5 i jedną 2 z matematyki 6. W 6 klasie same 5 i jedna 2 z matematyki, potem w gimnazjum zaczęły się problemy z ocenami...