Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Niestety nie zdałam matury

Polecane posty

Gość gość
boże, jak można nie zdać z angielskiego? przecież tam nawet nie trzeba potrafić gramatyki, wystarczy przekazanie info.

Gość gość
niestety jesteś debilem. ja zdawałam starą mature a ona była o niebo trudniejsza. nie zdawałam matematyki lecz historie, a po 15 latach z ciekawości wzięłam arkusz matmy podstawowej i rozwiązałam ponad 60% dobrze. jesteś DEBILEM!!!!!!!

Gość gość
Debile bez matury są bardzo pożyteczni. No przecież ktoś w tym kraju musi sprzątać!!

Gość gość
Bardzo dobrze, ze teraz matura jest trudna do zdania skonczy sie to "studiowanie" niektorych. Ja tez zdawlam stara i angiesli w tym roku to bym z zamknietymi oczami zdala mimo, ze 13 lat temu kiedy ja zdawalam mature mialam na maturze francuski. Ale aktem jest , ze teraz mlodziez jest niezbyt inteligentna.

Gość gość
hiszpanin, ukryta prawda, wierze w swoj sukces 🖐️ to facet jest 🖐️

Gość gość
gość Bardzo dobrze piszesz. Tego tematu tępoty i nieuków ciężko czytać. Dziś żeby zdać wystarczy głupie 30%, a ci lenie nie mogą nawet na tyle się nauczyć. Później przez te 30% na studia idą takie tępaki. Nic dziwnego że po studiach pracy nie ma, bo kto chce zatrudniać takich idiotów.

Gość gośćgosc
Obawiam sie,ze nie zostaniesz aktorka,rezyserem czy dziennikaka,bo,zeby wykonywac te zawody trzeba miec mozg,wiedze i inteligencje. A Ty jestes juz za stara i zbyt tepa,nawet zeby zdac mature. Nie rozumialabys wiekszosci rzeczy. Masz juz 25 lat i nawet nie zdalas matury,pora sie raczej przestac ludzic ze zrobis kariere w wielkim zawodzie,czy bedziesz artystka,do tego trzeba miec w sobie w sumie jeszcze wiecej niz ma lekarz,prawnik,wykladowca. Zeszlabym na ziemie i poszukala pracy na kasie. Chociaz nawet do Biedry czy Lidla nie biora kogokolwiek,bo liczyc trzeba umiec. A Ty zdaje sie z matmy tez przerznelas...

Gość NOVACE
Nie zdałeś matury, bądź nie stać Cię na studia? Nie martw się, odwiedź naszą szkołę! Darmowe liceum, darmowe kierunki, wykwalifikowana kadra, własne pracownie! Nie czekaj odwiedź nas lub zadzwoń i zapisz się już dziś! Liczy się kolejność zgłoszeń! Kontakt: Nova Centrum Edukacyjne Oddział w Poznaniu ul.Półwiejska 20/7A Telefon: 61 307 03 36 , 535 307 035