Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna i gruba

Polecane posty

Gość gość

Panowie, moglibyście być z taką kobietą? Zakładając, że nie schudłaby (więc nie piszcie: "mógłbym, bo kazałbym jej zrzucić wagę") Nie mogę wkleić zdjęć, bo niby SPAM :O Zaraz spróbuję

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mi osobiście nadprogramowe kilogramy nie przeszkadzają jeżeli twarz jest ładna.

Gość gość
kochałbym ją we wszystkie fałdki i otwory :)

Gość gość
poróbuję wkleić jej zdjęcia w całości, ale głupia kafe mi nie pozwala. To losówka, czasami da się wkleić link, czasami nie :O

Gość 3334324
Jestem bardzo podobna do niej. Też mam piękną twarz i włosy (wręcz identyczne), oraz sporą nadwagę.

Gość gość
Jak macie nadwage to i twarze macie paskudne nie ludzcie sie.

Gość gość
tak naprawde nie chodzi o twarz, bo ta dziewcyzna na zdjeciu nie jest zjawiskowo piekna, ma mocny makijaz, co wiele ukrywa. Ale chodzi o ewidentny seksapil. Widac, ze ona wie o co chodzi. Ps: a jak fotka w stroju kapielowym? Cialo, skora tez sie liczy

Gość gość
po co się pytasz? tu na kafe wszyscy faceci mają dziewczyny modelki!

>>>Jak macie nadwage to i twarze macie paskudne nie ludzcie sie.<<< Szkoda czasu na przekonywanie inteligentnego-inaczej :D . x Za to, uświadomiłem sobie, że najbrzydsze damskie twarze, jakie widziałem w swoim życiu, należały do kobiet chudych lub bardzo wychudzonych. Nawet biedna dziewczyna :( , którą okrzyknięto najbrzydszą kobietą internetu, jest wybitnie chuda i ma ogromne problemy zdrowotne, uniemożliwiające jej przybranie na ciele :( .

Gość gość
Misio bo te wychudzone odbiegaja od normalnej wagi dlatego maja takie twarze,w odwrotna stronę twarz tez jest zniszczona przez tluszcz.

Gość gość
Teraz wszystkie grube baby na kafe będą pisać jakie to nie są piękne. Tylko weźcie pod uwagę to, że ta kobieta nieźle się wyretuszowała na tych fotach i w realu NA PEWNO zwisa jej drugi podbródek!

>>>Misio bo te wychudzone odbiegaja od normalnej wagi dlatego maja takie twarze,w odwrotna stronę twarz tez jest zniszczona przez tluszcz.<<< Może jestem tępy, ale wytłumacz mi: w jaki sposób ten tłuszcz niszczy twarz. Sam mam twarz lekko pucułowatą i mimo czterdziestki, nie widać na niej żadnych zmarszczek :D . To samo obserwuję u znajomych pulchniejszych dziewczyn. Tylko żona mojego przyjaciela, która bardzo się odchudziła, ma obecnie zniszczoną cerę.

Gość gość
dla mnie kobieta z fot jest zjawiskowo piękna jeśli chodzi o twarz, a gdybym była facetem... to nie wiem, bo nim nie jestem :)

Gość gość
Nieskromnie powiem że mam ładniejszą twarz od dziewczyny ze zdjęć, również długie ciemne włosy i sporą nadwagę ( jednak chyba mniejszą niż ta dziewczyna). Szczerze powiem, że nie ważne jaką twarz dziewczyna ma i jak jest zadbana. Wszyscy i tak patrzą przez pryzmat wagi, ciała. Zawsze gdy będzie do wyboru średnia szczupła dziewczyna i śliczna a gruba to zostanie wybrana ta pierwsza.

Gość Heniuś
Grubasy mają poryte banie, nie uprawiają żadnego sportu, są najczęściej mentalnymi i fizycznymi wrakami - no i są po prostu obrzydliwe, często śmierdzą. Normalny człowiek nigdy nie będzie grubasem. Ja z taką nawet na 5 minut na kawę bym nie wyskoczył. Czasem poświęcam grubasom kilka sekund zagadując do nich "ogarnij sadło" albo "pobiegałabyś" :)

Gość gość
nie zawsze, jest pewna grupa mężczyzn, która preferuje puszyste kobiety i za szczupłą by się nawet nie obejrzeli. kuzyn mojego TŻ do niej należy i wszystkie jego dziewczyny miały "troszkę " więcej ciałka :-)

Gość gość
Piękna, głupia i gruba, bo tylko idiotka może o sobie pisać piękna, tym bardziej że jest spasioną lochą ;-)

Gość gość
też tak uważam że grubaska się pociesza nieskromnie mówiąc że "mam ładniejszą twarz od dziewczyny ze zdjęć" :) jakoś nie widuję pięknych grubasek, ładne owszem, może nie wychodzą z domu :)

Gość gość
Nie, nie móglbym być z taką obleśną grubaską [czesc[

Gość gość
Gimnazjum sie zleciało haha :D

Gość gość
wiekszość grubasek to megalomanki, znałam taką ktora uważała się za piękną, była ładna i zadbana też ale zdecydowanie mniej ładna od dziewczyny ze zdjęć (tak normalnie ładna jak dużo lasek) i nie miała takiej ładnej (jak na te kształty) figury... ale miala się za piękną bo jakiś stary dziad na nią spojrzał, bo jej misiu jej powiedział że się gapią... i takie tam nie będę was zanudzać :)

Gość gość
hahhahaha! to już jest otyłość, a nie "trochę więcej ciałka" idiotko :O trochę więcej ciałka to może być u kogoś kto jest u progu nadwagi, ale nie w zaawansowanej otyłości - to już jest choroba 🖐️

Gość gość
obleśne sadło i fałdy na całym cielsku bleee...

Gość gość
ten wieloryb z fotki przypomina trochę człowieka kciuka :D

Gość gość
Ja mam lekka nadwage,grube kobiety nie sa nawet ładne.To co piszecie swiadczy o tym ze macie cos z mózgami,sam tłuszcz sprawia ze twarz staje sie niereguralna.Wszystkie grubaski sa brzydkie bez wyjatków.

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem się kłania dziEwko :-D

Gość gość
Mój kumpel ma dziewczynę z podobną wagą i wszyscy za plecami się z niej śmieją. Cóż, tak wielka nadwaga, a raczej otyłość to już spore zaniedbanie.

Gość gość
Gimnazjum się zleciało? Bo co, bo nie zgadzamy się z tym że spasione lochy są piękne? Są dziewczyny ładne z nadwagą, ale bez przesady, piękne to by może były jakby nie wyglądały jak świnie :P ...a ta ze zdjęcia w ogóle nie jest piękna, pospolita japa, pomijając nadwagę sylwetka worka kartofli, znam ładniejsze grubaski