Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna i gruba

Polecane posty

Gość gość
Ta kobieta z fotki byłaby o wiele ładniejsza gdyby była o połowę chudsza :)

Gość gość
Od kiedy kobiety z lekka nadwaga sa ładne? Tylko jak sa umalowane a wiecie jak wygladaja bez makijazu?

Gość gość
nie, pokażesz nam?

Gość gość
Haha uderz w stół a nozyce się odezwą :D odrazu można poznać gdzie gimbaza siedzi :D

Gość gość
Kobiety z lekka nadwaga juz maja zniszczone rysy nie widzicie tego?

Gość gość
Co ty z tą gimbazą, też jesteś spasioną lochą i uważasz że jesteś piękna? ...piękniejsza od zgrabnych dziewczyn? :P

Gość gość
Żaden atrakcyjny, dowartościowany facet nie zwiąże się z taką tłustą lochą.

Gość gość
Tłuszcz już ci na mózg uciska, bo akurat w tyłku jest go najwięcej chyba :P

Gość gość
Ja mam lekka nadwagę i jestem brzydka i gruba,jakbym wygladała tak jak ta kobieta to bym sie pochlastała chyba.Ale rozumiem że w zyciu bywa róznie i jedzieniem jest podobnie jak z innymi nałogami.

Gość gość
Widzicie ja mam lekka nadwage ale nie bede pisac bzdur jaka to jestem piekna.Gdzie wy widzicie te sliczne grubaski pewnie zretuszowane,nawet nie wiecie jak wyglada twarz u kobiety z takimi gabarytami.

Gość gość
Jak nie wiemy, wyglądają jak ryjki swinek łagodnie mówiąc :P

Gość gość
Nie ma ładnych grubasek,sa zadbane i to wszystko.Zmyjcie im makijaz zobaczycie jakie maja twarze i zniszczona skóre.

Gość gość
Z tym zadbaniem i retuszem też nie przesadzajcie, bo zamaskowanie tych jasnych odrostów zajęłoby 10 sekund i to bez jakichś zaawansowanych narzędzi :P

Gość gość
To co z tym makijażem, te szczupłe po jego zmyciu są równie piękne? To po kiego grzyba go nakładają? :P

Gość gość
Ale otyłe kobiety w realu wygladaja bardzo zle wyglad twarzy jest straszny.

Gość gość
Jak gruba może być piękna? to oksymoron, jedno wyklucza drugie. Mówiąc gruba mam na myśli osobę otyłą a nie taką , która ma lekką nadwagę.

Gość gość
Bo som gupie! :classic_cool:

Gość gość
Szczerze mówiac nie znam żadnej pięknej grubej kobiety, większość wygląda podobnie : chodzą w rozciągniętych koszulkach i leginsach, adidasach, włosy mają związane w kitkę, nie malują się i mało o siebie dbają. Nie wspomne o trzęsącym się ciele kiedy idą i podwójnym podbródku, rozumiem,że ktoś może mieć kilka nawet kilkanaście kilo więcej,ale jak widzę takie 100 kilogramowe wieloryby to sie zastanawiam czy mają lustro w domu.

Gość gość
Ja mam lekka nadwage i mam zniszczona twarz i skore tez.I pelno bruzd na czole a co dopiero osoba otyła.

Gość gość
"zniszczona cera" u osoby grubej? Co za bzdury piszecie. Własnie grube osoby przeważnie mają bardzo ladne cery (bo są maksymalnie odżywione) oraz są bez zmarszczek (bo tłuszcz naciąga skórę). Mam dwie znajome ze sporą nadwagą, obie mają cerę jak brzoskwinki, każdy im tej skóry zazdrości akurat. I widywałam je bez makijażu, nadal mają cerę bez skazy i zmarszczek.

Gość gość
To widocznie jakieś wyjątki te twoje koleżanki, bo niestety nie zaobserwowałam takiego zjawiska,żeby osoby otyłe miały ładną cerę

Gość gość
Kolejna gruba baba sie usprawiedliwia a skad bruzdy na czole?Nie mowiac juz o rysach twarzy które bardzo cierpia juz u osób z lekka nadwaga.

Gość gość
Osoby otyłe z reguły szybko się męczą i ich cera nadmiernie się świeci i jest zaczerwieniona

Gość gość
znam grubą z ładną cerą i włosami, widocznie są takie i takie

Gość gość
Tak gadają,bo zazdrość tyłek ściska,że ich twarze tak nie wyglądająto prawda większość otyłych kobiet ma ładną cerę i później widać oznaki starzenia.A tak na marginesie,ta Pani na fotce,brała udział w piekielnej kuchni.

Gość gość
też nie uważam grubych kobiet za piękne, ale zauważyłam że jak grube ciało to i grube włosy...niektóre na prawdę mają je piękne. Ja jestem szczupła, drobna...figura na prawdę niezła, ale włosy....straszna cienizna.

Gość gość
I co z tej ładnej cery jak ciało wyniszczone, wały na brzuchu i cellulit ?

Gość gość
a kogo w ogóle obchodzi zdanie facetów - w większości zapuszczonych dziadów, z brzucholami po kolana w wieku 25 lat. w necie mocni jesteście, macho i cholera wie co jeszcze, a w realu żaden by nie miał startu do jednej czy drugiej, nawet grubaski. spasione, tępe, nalane mordy. do tego bezrobotni i popierdoleni. normalni mężczyźni, męscy, odnoszący sukcesy zawodowe lub przynajmniej ze stałym zajęciem nie siedzą na żadnym babskim forum.

>>Bo som gupie! :classic_cool:<<< x To jest podsumowanie dna intelektualnego, charakterystycznego dla GIMNAZJALNYCH MATOŁÓW, plujących jadem, na pulchne dziewczyny :D :D :D . x Może lepiej poćwiczcie machanie łopatą :D ? Bo takie matoły, to właśnie będą całe życie robiły :D :D :D .

Gość gość
Nie wiem ale jakbym była aż tak gruba jak ta kobieta ze zdjęcia, to zgłosiłabym się do jakiegoś programu o odchudzaniu, zapisała do dietetyka i próbowała diet ,bo to jest tragedia... nie życze nikomu takiej otyłości :/