Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna i gruba

Polecane posty

>>>normalni mężczyźni, męscy, odnoszący sukcesy zawodowe lub przynajmniej ze stałym zajęciem nie siedzą na żadnym babskim forum.<<< Ja siedzę, bo... muszę :( . I czytanie (w przerwach pracy na tym liczydle) kretynów, poprawia moją samoocenę :D :D :D . x Tyle, że ja jutro np., spędzę cały dzień w realnym, przyjemnym świecie :) , a ci debile zostaną tutaj :D :D :D . Może jutro uśmiechnie się do mnie jakaś pulchna dziewczyna :) i zadam kłam uprzedzeniom debili, idąc z nią na spacer :D :D :D .

Gość gość
Czego mam wam zasdroscic?Twarz otylej kobiety wyglada jak twarz monstruma nie ma ładnych grubasek kiedy to do was dojdzie.

Gość gość
Ktos tu napisał ze sa grube ladne i brzydkie,góvno prawda wszystkie jestescie grube i brzydkie.Nie ma ladnych grubasek.

Gość gość
brała udział w piekielnej kuchni. KTORA TO? chce wiedziec jak wygląda naprawdę

Gość gość
Ja mam geste wlosy ale co z tego jak mam twarz spieprzona tluszczem?A mam lekka nadwage wiec jak wygladaja otyle?

Gość gość
Jakaś grubaska dostała padaczki ze złości, na facetów bluzga bo to ich wina że jej nie podziwiają :P Ten Misio też jakiś nieogarnięty, daje się podpuszczać jak małe dziecko, jest jeszcze głupszy od kobiet.. o wiele głupszy :D

Gość gość
Kompletny cymbał, pisze o swoim sukcesie i intelekcie, a ma nadzieję że go może wreszcie jakaś locha doceni... no nie desperat i cymbał? :D

Gość gość
na wcześniejszych fotach naprawdę ładna ale wpisałam w google modelka piekielna kuchnia obejrzałam jej foty bez retuszu oraz inne z retuszem, zupelnie inna osoba jestem w szoku

Gość gość
Mindymindy odp*****l sie od misia bo zaraz poleca twoje dane

Gość gość
Przydupas misia czu ten cymbał się wylogował? :D

Gość gość
ten misio to jakiś przytępawy, poy****y dewiant :O w każdym temacie gloryfikuje takie otyłe walenie i narzuca wszystkim swoje zboczenie, trzeba być na serio jakimś posranym aby gustować w takich kluchach 🖐️

Gość gość
Dawaj dane tej kurwy !! :D

Gość gość
Zwykły zboczeniec :D

>>>Kompletny cymbał, pisze o swoim sukcesie i intelekcie<<< Każdy coś innego uważa za sukces. Ja na brak doświadczeń, które inni nazywają sukcesem, nie narzekałem w życiu :D . x Nieskromnie zakładam, że czytając teksty na Kafe, każdy dostrzeże różnicę intelektualną, między moim tekstem, a tekstem: "Bo som gupie!:classic_cool:" mojego oponenta :D :D :D . x Ja nie piszę o swoim intelekcie, ja go poprzez sensowne i czytelne teksty pokazuję :) . x >>>ma nadzieję że go może wreszcie jakaś locha doceni...<<< Bardzo lubię towarzystwo pulchnych kobiet :) i nie mam nic przeciwko poznaniu kolejnych :) . Rzeczywiście mam nadzieję, że kiedyś spotkam taką, przy której będę chciał się codziennie budzić :) .

Gość gość
Grube brzydkie lochy trzeba topic.:D Dajcie mi adrews tego Misio1 zabije go.

Gość gość
Misio1 to kurwiorz zabije Cie gnoju pozalujesz grubasie!

Gość gość
Grube baby to nawet nie sa kobiety a ten Misio1 to locha udajaca faceta albo projekt zmyslona osobowosc kt ora ma celu wkurwiać innych

Gość gość
Gruba wyklucz bycie piękną Tłuszcz jest po prostu brzydki Tak samo jak chudość Ładne to szczupłe

Gość gość
Widzę że się nie myliłem co do misia, nie tylko ja mam o nim takie zdanie :P ...o mało się nie popłakałem ze śmiechu :D

>>>Dajcie mi adrews tego Misio1 zabije go.<<< Jeżeli chodziło ci analfabeto o adres, to internetowy masz na moim profilu :D . Serdecznie zapraszam :D . Weź jeszcze kilku kolegów, to będzie więcej zabawy :D :D :D . x Nie zapomnij karty ubezpieczenia :D i dokumentów :D . Dzięki temu łatwiej cię rozpoznają w szpitalu :D :D :D .

Gość gość
hihi dajecie sie mu nabierac jak dzieci w realu nawet by nie nie spojrzał na grubaske a tutaj sie zgrywa.

Gość gość
Zgrywa? To zwyczajny zboczek, lizałby grubasce jak Puchatek miodek, pewnie już jedzie na ręcznym pod ten temat :D

Gość gość
Przestancie!Misio1 tylko sie zgrywa ma normalny gust!Nie wierze w to żeby to była prawda co wypisuje

Gość gość
Ja nie jestem gruba i nie wierzę że by wolał grubą a nie mnie

Gość gość
Misio1 lubi zartować ale to nie jest zaden fetyszysta!

Gość gość
Daruj go sobie, to zboczeniec, później będziesz zakładała tematy i bluzgała na wszystkich facetów że to po/je/by :P

Gość gość
Misio1 tylko sobie jaja robi,powiedzcie ze on sobie robi tylko zarty tak:(?

Gość gość
To świr a nie żaden żart :D ...bronił loch zawzięcie, widać było że go jarają

Gość gość
Nie pisz takich rzeczy! Taki przystojniak nie moze miec takiego gustu:( załamię sie....