Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tam rodzice zadowoleni jestescie z swiadectw swich uczniow ? rodzice szost

Polecane posty

Gość gość

kończących podstawowke

Gość gość
a z czego tu byc zadowolonym? dopiero liceum ma jakiekolwiek znaczenie bo przygotowuje na studia... zadowolony to bedzie jak latorosl zda na panstwowe studia techniczne

Gość gość
moje dziecko ma same tróje , nie jest orłem i jest słabe w nauce no ale ważne że zdało martwie sie co bedzie w gimnazjum :(

Gość gość
Jesten bardzo zadowolona z syna <3

Gość gość
Osoba powyzej; jesli sie nie przysiadziesz z dzieckiem do nauki, nie pomozesz mu, nie wytlumaczysz rzeczy ktorych nie rozumie, to wiadomo ze bedzie miec slabe oceny..

Gość gość
przedewszystkim pokaz mu ze nauka jest ciekawa i potrzebna... jak dzieciak to traktuje jako zlo konieczne to nic z tego nie bedzie... postaraj sie rozpalic jego wyobraznie, czemu matematyka jest potrzebna, czemu polski... opowiedz mu o wielkich ludziach, o wielkich odkryciach... wysil sie, to sie zwroci

Gość gość
Ja jechałam w gimnazjum na samych 3 tylko biologia i chemia mi wychodziły jako tako, reszta 3 czasem jakaś 4 wpadła z (polskiego 4 chyba nigdy nie miałam) - w średniej 2 była oceną zadowalającą - ważne że zaliczone dużo 3 generalnie. I teraz puenta, pamiętam było grono dziewczyn, które zaiwaniały jak dzikie i wszystko poprawiały żeby tylko mieć świadectwo z paskiem i wiecie co? Otóż odbierały świadectwo z paskiem maturalne i niezdaną maturę to dopiero był obciach! Matma oblana i chyba angielski - do czego zmierzam - oceny nie są w żadnych wypadku odzwierciedleniem stanu umysłu dziecka - ja z tymi 3 się przebujałam - maturka całkiem spoko napisana z matmy najlepiej i studia dzienne państwowe informatyczne i co nigdy orłem nie byłam a te panny tym paskiem sobie mogły d**ę podetrzeć! Dziękuje za uwagę.

Gość gość
Ja jechałam w gimnazjum na samych 3 tylko biologia i chemia mi wychodziły jako tako, reszta 3 czasem jakaś 4 wpadła z (polskiego 4 chyba nigdy nie miałam) - w średniej 2 była oceną zadowalającą - ważne że zaliczone dużo 3 generalnie. I teraz puenta, pamiętam było grono dziewczyn, które zaiwaniały jak dzikie i wszystko poprawiały żeby tylko mieć świadectwo z paskiem i wiecie co? Otóż odbierały świadectwo z paskiem maturalne i niezdaną maturę to dopiero był obciach! Matma oblana i chyba angielski - do czego zmierzam - oceny nie są w żadnych wypadku odzwierciedleniem stanu umysłu dziecka - ja z tymi 3 się przebujałam - maturka całkiem spoko napisana z matmy najlepiej i studia dzienne państwowe informatyczne i co nigdy orłem nie byłam a te panny tym paskiem sobie mogły d**ę podetrzeć! Dziękuje za uwagę. x x AMEN ! :classic_cool:

Gość gość
czasami jest tak ze w podstawowce na 3 a w gimnazium lepiej dorastaja rozumieja wiecej ze wazna jest nauka .Ale jak ktos napisał oceny nie sa prorytetem w zyciu roznie bywa ci co lepiej sie uczyli koncza gorzej niz ci co na 3 jechali podstawowke i gimnazium.Ale niestety takie jest patrzenie ludzi dobrze sie uczy to jest super dziecko ten co gorzej to be . A w dorosłym zyciu wychodzi wszystko. Moj tez orłem nie jest ale zaradny ,bardzo lubiany w klasie ... nie mam zamairu porownywac go z lepiej uczacymi bo to tylko by mu zaszkodziło na samoocenie,zostaje mi tylko mowienie ze nauka jest wazna i motywowac ze stac go na lepsze oceny.

Gość gość
wracajac do tematu ja jestem b. dumna dzis!