Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie krzeselko do karmienia polecacie dla 7 miesieczniaka i dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Ww rozsadnej cenie

Gość gość
Ikea antilop, proste, banalne, szeroko rozstawione nogi, łatwo sie czysci i myje. Rewelacja. Bez sensu kupować cos droższego. Koszt 70-80 zl.

Gość gość
moim zdaniem lepiej kupic krzeselko regulowane, ktore posluzy kilka lat niz takie typowo niemowlece. Kupisz to krzeselko z Ikei, ktore zreszta wyglada tandetnie, a jak dziecko podrosnie to bedziesz musiala kupic inne krzeslo.

Gość gość
błagam, do tego krzesełka z ikei mój 2 latek na spokojnie wchodzi.

Gość gość
tak, a jak bedzie mial 3 lata to dalej bedziesz go podnosic i wsadzac, bo sam do tego wynalazku nie wejdzie? Krzeselka typu schodki dziecko moze uzywac przez kilka lat i samo na nie wejdzie i z niego zejdzie.

Gość gość
A co myslicie o takim modelu kids plsy easy go..bo te z ikei nie podoba mi sie

Gość gość
my mielismy regulowane z mothercare, bardzo fajne, ale nasza mała wogule w nim nie chciała jeść, wolala w bujaczku lub na kolanach

Gość gość
i właśnie z tym trzeba się liczyć czy będzie chciał siedzieć..

Gość gość
ja mam z klupś - model żyrafka. potem możesz z niego zrobić mały stoliczek z krzesełkiem w sam raz do zabawy. polecam - mamy je już rok, ładnie się czyści, jest wygodne dla dziecka nasz mały je lubi.

Gość gość
Ja mam stokke, cena jest dosc spora, ale rozsadna, jesli wiesz, ze to krzeselko ma gwarancje do 8 lat, kazda czesc zapasowa mozna dokupic osobno, pasuje rowniez dla osoby doroslej i jest bardzo ladne (moim zdaniem). Uzywam od ponad dwoch lat i moja trzylatka bardzo je lubi (ja zreszta tez)

Gość gość
jeśli chodzi ci o model za 700zł to moim zdaniem zdecydowanie za drogo..tak do 200zł coś bym chciała

Gość gość
poszukaj stokke w uzywanych ewentualnie, one sa naprawde nie do zdarcia z innymi krzeselkami nie mam kontatku u mojej mamy mam to najtansze z ikei i tez sie calkiem dobrze sprawdza, nie wiem niestety jak by bylo na codzien polecam stokke i inne tego typu, bo np moja mala od ponad roku sama na nie wchodzi i siada, do tego z ikei trzeba ja wsadzac, szlag moze trafic na dluzsza mete

Gość gość
stokke uzywane na allegro za 350 zeta