Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na studia? pomocy!

Polecane posty

Gość gość

a już nie wiem gdzie iść na te studia... . Chemia rozszerzona : 45 % Biologia rozszerzona : 63 % Matematyka pp : 86 % Angielski pp : 87 % Polski pp : 57 % zarejestrowałam się na: dietetykę : WUM, do Bydgoszczy i Białegostoku i na analitykę medyczną: do Bdb i Białego gdzie jeszcze mogę się dostać z takimi wynikami ? czy lepiej iść na dietetykę czy analitykę? wiem że analityka może trochę ambitniejsza ale potem trzeba jeszcze 5 lat specjalizację robić czyli 10 lat nauki trzęsie głową a po obydwu kierunkach niepewna praca...... co zrobić ? na co jeszcze się rejestrować ? może audiofonologia ?

Gość gość
podbijam

Gość gość
Poszukajcie sobie na WSB mają interesujące kierunki, a warto się teraz zapisać bo jest wpisowe gratis do 30 września

Gość gość_Marila
Polecam wspomniane WSB. Jestem na drugim roku, myślę o zbliżającym się licencjacie. Na magistra jak się zdecyduje to też pewnie tu. Wykładowcy są bardzo konkretni, merytoryczni, ogólnie panuje spoko atmosfera i idzie się czegoś nauczyć.

Gość oewsb
Dzień dobry, Dziękujemy za ciepłe słowa! :) To prawda aktualna promocja w Wyższej Szkole Bankowej trwa tylko do 30go września - 0 zł wpisowego. Zgodzę się również co do kwestii świetnie wykwalifikowanej kadry PRAKTYKÓW WSB :) Mam nadzieję, że już odwiedziliście/odwiedzicie nasze Biuro Karier WSB, w którym wspieramy naszych studentów pod kątem zawodowym (praca, staże, praktyki, studia zaoczne + praca). Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia

Gość gość
co raz bardziej mi się podoba ta WSB, a czy jest ona też w Poznaniu?

Cześć WSB jest w Poznaniu, jestem mega zadowolona z wyboru-zarządzanie i marketing. Wykładowcy są bardzo ok, dzięki temu studia mogę pogodzić z pracą.