Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pełny makijaż u 9 latki

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o mamach, które robią swoim córkom (8-9 lat) pełny makijaż i farbują włosy normalnymi farbami do włosów?

Gość gość
Mysle ze sa idiotkami.

Gość gość
Nie znam takich.

Gość gość
Oj, ja znam. Córka 14 lat i 8. Młodsza ma już pomalowane włosy coś ala mahoń, starsza też. poza tym dziś na rozdaniu świadectw młodsza miała właśnie zafarbowane włosy, wyregulowane i przyciemnione henną idealne brwi, kreski i wytuszowane rzęsy. Na ustach czerwona pomadka. Spódniczka mini ledwo zakrywała tyłęk (mała ma dość sporą nadwagę), biała bluzeczka prześwitująca a pod spodem czarny stanik. Wyglądała jak mała kur.ewka. Dziecko 8 lat.

Gość kicianka
nie znam takich, ściemniasz.

Gość gość
przynajmniej wyrosna na kobiety... ale szkoda wlosow niszczyc farba w tym wieku

Gość gość
Normalnie aż mi się wierzyć nie chce że takie coś istnieje. Osobiście nie widziałam żeby ktoś aż tak stroił 8-9 letnie dziewczynki. Ubierać inna sprawa ale malować włosy? Czarny stanik pod białą bluzką i czerwona szminka? No nie...

Gość gość
bardzo dobrze niech maja swiadomosc seksualnosci.... ja jako facet bardzo zaluje ze nie mialem ojca ktory by wpoim mi od 10 roku zycia kulture fizyczna muskulatury, silownia zajalem sie po 22 mam juz niezle efekty i seksapil... kobiety zupelnie inaczej patrza. nigdy nie mialem wiekszych problemow ze znalezieniem sobie dziewczyny ale teraz mam wiekszy wybor