Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ruda dziewczyna ma prawie zerowe szanse na faceta i stały związek ?

Polecane posty

Gość gość

Uwazają nas rudych za fałszywych, zakłamanych, wrednych, faceci interersują sie rudymi bo to ''cos'' innego i ma rudą cipke :O

Gość gość
Jak nie Masz piegów, to nie Masz szans. Kropka.

Gość gość
dziewczyna nie ma szans ? ja ma rudego meza, mam z nich 2 rudych synkow. Jego siotra rowniez ruda od chlopako nie moze sie opedziec

Gość gość
No chyba Cię pogięło. Właśnie sporo facetów ma jakiś fetysz rudych z tego co ostatnio zauważyłam.

Gość gość
rude mają różowiutkie wargi sromowe, a nie takie brzydkie ciemne czy brązowe jak większość kobiet chciałbym mieć rudowłosą :)

>>>Dlaczego ruda dziewczyna ma prawie zerowe szanse na faceta i stały związek ?<<< Nie wiem jak inne rude, ale autorka tego tematu jest BEZDENNIE GŁUPIA, nie widząc tego, że ogromna ilość kobiet farbuje się na rudy kolor. Pewnie po to, by nie zbliżali się do nich mężczyźni :D :D :D .

Gość gość
Ja byłem z rudą przez kilka lat, nie będę wkładał wszystkich do jednego wora, ale... jednak okazała się fałszywa i zakłamana, szkoda tylko że odsłoniła się dopiero po tych kilku latach, nie zwalam tego na kolor włosów, po prostu takie są kobiety w większości.

Gość gość
To chyba jakaś prowokacja. Rude są bardzo seksowne i wielu facetów je uwielbia.

Gość gość
Kiepska prowokacja' widzieliscie dziewczyne z reklamy prince polo ta ruda z piegami i dlugimi wlosami cudna. Tak wiec musisz miec zryty charakter bo faceci na takie szczegoly nie zwracaja uwagi.

Gość gość
rude włosy, piegi i mleczna cera... czego chcieć więcej :) A temat to kopia tematu o rudym facecie, ktoś się nudzi i tyle.

Gość niedorobiony
Rude są fałszywe i basta. Tą opinię usłyszałem......od kobiet, same tak wypowiadały się o swoich koleżankach i znajomych. Same owszem nie były rude bo przecież nie gadały by tak na siebie.

Gość Bibelotcg
Nigdy nie związałbym się z rudą kobietą -po prostu.Nie chciałbym mieć rudych dzieci.Dla mnie są obleśne.Zauważyłem również ,że rudy człowiek wydziela obrzydliwy,słodki zapach.Większość moich kolegów myśli tak samo.Farbowana ok,naturalna nigdy nie w obawie o potomstwo.

Gość gość
Mi sie rude nie podobaja. Lubie blondynki i szatynki

Gość gość
Little monster 96 jest śliczna Ja przez lata farbowałam na rudy( a na dole mam czarne jak wegiel) mimo że naturalne mam ciemny blond-takie myszkowe.Z charakteru też nie jestem ani wredna ani fałszywa .Masakra denny temat jak papier toaletowy.

Gość gość
Ruda kobieta musi być bardzo głupia i bardzo jędzowata, by nie mieć powodzenia. Jestem ruda i faceci się za mną oglądają. Nie chodzę w brązach, różach, żólciach, to nie twarzowe dla rudej.