Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaZmlekiem

karmienie piersią 13latka

Polecane posty

Gość mamaZmlekiem

słuchajcie pokarm mi się utrzymuj***ardzo długo, i zastanawiam się czy mogę dać synowi do odessania, odstawiłam go jak miał 11 lat, zawsze chętnie ssał więc chyba niema problemu?

Gość gość
To bardzo szlachetne ze chcesz dać swój zyciodajny eliksir maluszkowi. Moja coreczka ma 12 lat i powolutku chcemy odstawić ja od mojego wymionka ale moze za wczesnie ?

Gość gość
moj syn wlasnie zdał maturę i teraz zastanawiamy się jak to rozwiązać, bo będzie stuidował w innym mieście - 200 km od domu. myślę, żeby odciągnąć pokarm i mu zamrozić i będzie sobie podgrzewał w mikrofali. on już cycusia tylko rano i woeczorem więc chyba da radę. Nie wiem też czy nie lepiej by było żebym kupiła tam mieszkanie i z nim zamieszkała, wtedy ten pokarm nie traciłby swoich cennych właściwości. a wy dwie wyżej - jesteście bez serca - 12 latka chcecie odstawić? po co wam dziecko skoro nie chcecie karmić?

Gość gość
Hej, mój juz obronil mgr w tym roku i oficjalnie pizegnalismy cycusia. Myślę ze koniec studiow to optymalny moment na odstawienie, zresztą Maciuś ssak tylko przy zasypianiu. Ja na ten czas przeprowadzilam sie do jego akademika zresztą mialam taki nawal jedzonka ze kolejki sie ustawialy

Gość gość
koleżanko od chłopca po mgr - jak wyglądają Twoje cycusie? Bo po 3 latach karmienia podobno się nie zmieniają, ale nie wiem jak to będzie po 25? u mnie minęło teraz 19 lat ale nadal są jędrne i fajne.

Gość gość
Moje wymionka są jedrniejsze jak przed ciaza , to oczywiscie efekt mleczka a i macius jak ssie to ugniata :) tylko nie rozumiem czemu w trakcie ma wzwód

Gość gość
ma wzwód bo mu mleczko smakuje :D

Gość gość
you made my day ! :)

Gość gość
Z******ty temat!

Gość gość
mało nas kochających swoje dzieci tak naprawdę... a szkoda... :(

Gość gość
Genialny temat:-) szkoda ze szybko sie znudzi...

Gość gość
Czesc dziewczyny, a ja mam 70lat i coraz mniej mleczka w cycuniach a syn lat 40 ciągle się domaga :( jak rozwiazac ten problem?

Gość gość
skoro tobie się już kończy pokarm w obu cycusiach yto podstaw go pod tatusia, u tatulka na pewno jeszcze coś śmietanki zostało. będzie pożywniej bo od razu zagęszczone :D

Gość drzewoczereśniowe
Leżę i kwiczę :D a najlepsze, że właśnie młody wisi mi na cycu ( za 11 dni kończy roczek ) ale kto wie, może pokarmię go do matury :P

Gość gość
A ja karmilam tylko do 10 roku życia :(prosze nie oceniajcie mnie źle ale chcialam wreszcie sie napić wódki a jak sprobowalam to wpadlam w roczny ciag i pokarm się skonczyl :( do dzis musze żyć z wyrzutami :(