Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka18xd

poznalam BLIZNIAKA..OW

Polecane posty

Gość blondynka18xd

czesc wszystkim :) chcialam sie podzielic ze w ostatni weekend poznalam Pawla i Lukasza jak sie okazalo sa blizniakami co mnie wrecz ucieszylo. Bawilam sie cala noc z Pawlem ale obaj jak to bracia mnie odwiezli do domu . Strasznie sa przystojni do tego :) Nie chce sie wiazac w jakies zwiazki z jednym czy drugim ale marzy mi sie wlasnie sex w trojke z nimi :P Zastanawia mnie czy to wogole jest realne aby ich obu zaprowadzic do lozka czy jak to bracia jeden drugiemu nie bedzie w parade wchodzil? Wczoraj sie umowilismy na sobote bo robia grilla wiec ide :) Myslicie ze ma dzialac i powiedz wprost czy czekac na rozwoj wydarzen? Dodam ze ja mam 18 lat ledwo skonczone a oni maja po 24 .

Gość fajnaaaaaaaaaaaa
chyba lepiej przeczekac co po nagle do po diable jak to sie mowi :D ubierz sie sexi kus uwodz ale zadnych gwaltownych ruchow :P tak mi sie wydaje .....

Gość gość
no pewnie, bierz sie za nich :) faceci nie maja takich problemow, nakrec obu potem im powiedz prawie wprost zeby Cie odprowadzili do sypialni... jak nie jestes z tych brzydszych to po prostu zacznij sie rozbierac subtelnie i na 100% podchwyca o co chodzi :)

Gość blondynka18xd
ooo nie spodziewalam sie ze tak ktos szybko odp:) no tez o tym myslalam aby sie sexownie ubrac i troche poflirtowac wiadomo grill bedzie % :P

Gość blondynka18xd
wlasnie chodzi mi o to aby to z ich mojej inicjatywy bylo aby nie pomysleli ze jestem puszczalska bo taka nie jestem :P nie , nie naleze do tych grzydkich wrecz przeciwnie :)

Gość gość
zeby ich namowic raz na seks to nie powinno byc problemu jezeli wygladasz jako tako.. trudniej jak Ci sie marzy ich zakrecic na dluzej, to juz wymaga nieco umiejetnosci flirtu i jak sie w lozku wykażesz to tez na pewno im zaimponuje

Gość blondynka18xd
Brzydkich mialo byc sorrki za blad :P

Gość gość
jak nie chcesz wyjsc na puszczalska to jeszcze latwiej, musisz zaznaczac jaka to cnotliwa nie jestes, ze z nikim nie sypiasz... ale jednoczesnie dac im do zrozumienia ze oni sa tak zajebisci i wyjatkowi... ze tak na Ciebie dzialaja ze miekniesz i tylko dla nich taki wyjatke robisz... wiesz o co chodzi ;)

Gość blondynka18xd
wlasnie bym chciala ukladu na dluzej :P to oni mnie maja zainponowac w lozku :D

Gość gość
a skad jestescie ?

Gość blondynka18xd
wroclove :P

Gość fajnaaaaaaaaaaaa
no to nie moje strony , chodz ci zazdroszcze bo sama bym chciala blizniakow poznac :D ja juz bym wiedziala jak ich nakrecic :D jak oni wygladaja mozesz ich opisac ?

Gość blondynka18xd
maja po 180, bruneci , zielone oczka obaj maja :P wloski jedne ma krotkie drugi dlugie uzywa zel jak widzialam dobrze je modeluje :P dbaja o sylwetki po uprawiaja sport :) to chyba wszystko , mnie sie podobaja strasznie od ostatneigo tyg co noc o nich mysle intensywnie he:P

Gość fajnaaaaaaaaaaaa
najwazniejszego nie znasz wymiaru :D ich przyrodzenia :D:D:D ale przy tym wzroscie moga miec ciekawe ....okazy :P

Gość blondynka18xd
ano nie znam ale mam nadzieje ze sie dowiem , ze zmierze to swym jezykiem xd no zobaczymy jak bedzie :) mam nadzieje ze bedzie co wspominac po sobocie i nie tylko sobocie ze bedzie pare razy takie akcje typu szybki sex w trojke xd

Gość blondynka18xd
dziewczyny / chlopacy co proponujecie aby zalozyc jutro na tego grilla ???? w czym najlepiej bede przyciagac uwage???

Gość gość
pozazdroscic tylko ;) tez chcialbym byc 18latka, ale poki co musze byc facetem 23... fakt faktem sam jestem 180 brunetem z zielonymi oczkami, ale nie mam jeszcze blizniaka :D

Gość gośćfacet
Taka gowniara i taki k*******n już,niedługo będziesz miała rozklapioche. Jakbym miał taka córkę, to bym ja lał czym popadnie

Gość gość
zalezy jak wygladasz??? opisz sie :) to cos poradzimy :D

Gość gość
tak okiem faceta to taka spodniczka http://img2.sprzedajemy.pl/540x405_rozkloszowana-spodniczka-53229832.jpg moze nawet ciut dluzsza, pod to ponczochy... bedziesz miala duze pole do manerwu. Pamietaj zeby wiekszy ogien bedzie jak wszystko bedzie zakryte, a czasem wyjdzie na jaw rabek tajemnicy niz jak wyskoczysz w legginsach gdzie cala dupe i cipke widac... (10 minut sie napala, potem im sie znudzi, a grill bedzie trwa 2-4 godziny). Tak to czasem sie po cos schylisz, czasem jak juz%% to pokazesz ze to nie rajstopy tlyko ponczochy... oszaleja ;)

Gość blondynka18xd
do goscfacet.....a czy ja napisalam ze sie puszczam co tydz w klubach nie? wiec sie uspokoj a nie rzucasz takimi tesktami jak jakis nienormalny zakompleksiony facet ......jak bys czytal z zrozumieniem wiedzial bys ze to moje bylo od zawsze fantazja erotyzcna ktora sie juz sprawdzila do pewnego momentu bo poznalam wlasnie bizniakow wiec widze masz problem sam z soba koniec z toba ......a jak wygladam normalnie :D 160 blondynka szczupla 52kg wlosy do pasa oczyka niebieskie :P tyle chyba starczy :D

Gość blondynka18xd
podoba mi sie ta sukieneczka :) ma gust :) mam podobne ale nie w tym kolorze w szafie :) no nawet nie myslalam aby zalozyc leginsy czy mini .....no ja nie chce odkrywac wszystkich kart za 5 min jak piszesz wole ich kusic :P

Gość blondynka18xd
do tego szpileczki torebeczka i mozna isc jesc "grilla" :D

Gość gość
to musisz byc niezla szparka :D:D:D wstaw swoje foto

Gość blondynka18xd
jestem sexowna ale nic nie musze tu wam udowadniac :) ciesze sie ze podjeliscie temacik i sie wypowiadacie jak wy to widzicie :)

Gość gośćfacet
Zawsze myslalem,ze sex powinien być powiązany z miłością... A juz zwlaszcza w tak mlodziutkim wieku. Dziewczynko,oni maja Ci zaimponowac w lozku???to juz takie masz doswiadczwenie? Hoho....pozazdroscic:-( Najlepsze kobiety w łóżku ..to te po 40...dużo się jeszcze musisz uczyć. ale pewnie sie nie znam,bo jestem staroświecki.

Gość gość
bardziej mi o fason chodzilo niz o kolor, tez konkretniej to taka powinna byc bardziej na pasie bo ta sie talii zaczyna wlasciwie... i dluzsza a pod to ponczochy zdecydowanie (tak zeby w normalnej sytuacji wszyscy mysleli ze to rajstopy - koniecznie czarne z 80-100 den, wzglednie 60)... troche niska jestes, ale widze po tym co piszesz ze niezla wariatka, sam bym Cie poznal zobaczyc czy charakter masz tak ciekawy jak to z daleka wyglada... a sam mam 180 brunet zielone oczka, napisz jak sie odwazysz snajperovv@gmail.com

Gość gośćPanX
tak czytam to wszystko i mysle o tym nie oceniajac cie bo cie nie znam jak mowisz ze to tylko marzenie erotyczne i cie to podnieca abys byla z nimi razem w lozku to nie znaczy ze to sie jeszcze stalo . pozatym jak to grill bedzie % wiec uwazaj abys sie nie upila zbytnio bo nie bedziesz nic pamietac . ja bym raczej wybral dla ciebie leginsy rurki badz jeansy bo sukienka to niebezpieczny temat na takich imrpezach tylko bedzie w gore od tylu i sie stanie pod drzewem hehe ale zrobisz jak uwazasz pozdrawiam pan x

Gość gość
gośćfacet gosciu wyluzuj, nie kazdy wchodzi w zycie po 40.. jak babsko zaczelo seks w wieku 2X lat, a przyszlo jej do glowy zeby spotykac sie z kims kto ja pociaga (a nie kim kazali rodzice czy otoczenie) po 35 to moze po 40 dopiero cos tam umie w lozku... sporo jest normalnych ludzi ktorzy sie nie patrza na to co inny pomysla i powiedza, bo ONI KURWA ZYCIA ZA NAS NIE PRZEZYJA!!! Ladna jest dziewczyna to ja wczesniej zycie seksu nauczylo ;) zazdrosc sobie do kieszeni schowaj. ps. A Ty blondyneczko napisz chocby tak towarzysko, bo mysle ze moglibysmy sporo ciekawych doswiadczen i historii wymienic, moge Ci doradzic czasem co zalozyc na takie akcje i nie bede CIe oceniac jak tacy gośćfacet

Gość blondynka18xd
jakie mam doswiadczenie to nie twoja sprawa goscfacet mart sie o siebie :) nie wiem czy napisze ale raczej nie bo nie jestes blizniakiem xd zart moze kiedys zastanaowie sie :) no czy niska sa nizsze ja sie siebie podobam i to mi wystarcza :P