Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka18xd

poznalam BLIZNIAKA..OW

Polecane posty

Gość gość
a jaka to sexowna pizamka opisz ja

Gość lindaaaa
Jestem kobietą po 40,stara panią jak napisała blondynka.. mnie tez gdgy mialam 18 lat ludzie w tym wieku młodzi się nie wydawali. Natomiast teraz ,nie narzekam . Jestem w dobrej formie,cieszę się seksem z kochankiem młodszym o 14lat. Życie jest piękne w kazdym wieku :-) naprawdę ,tylko trzeba się umieć nim cieszyć.

Gość blondynka18xd
no krotkie obcisle spodeneczki rozowe i luzna koszuleczka na ramioczkach biala :P no linda chodzilo mi o to ze jak sie jest mlodym trzeba korzystac z praw natury nie mowie i nie sadze ze wygladasz staro ...wrecz przeciwnie cieszyc sie tylko ze masz mlodego kochanka co ci dogadza w lozku :)

Gość gość
mmm sexi musisz wygladac w takim stroju szkoda ze mnie tam nie ma bo bym cie podotykal raczkami lubisz takie cos?

Gość lindaaaa
Mnie seks sprawia o wiele większa przyjemność teraz ,niż w młodości. Może dlatego ,ze kręci mnie bardzo sprawianie przyjemności drugiej stronie, a teraz znam zdecydowanie więcej sztuczek . Dzięki ,oprócz kochanka ,mam również męża, oczywiście młodszego:-)

Gość blondynka18xd
owszem lubie jak mnei facet dotyka :) a jakie to sztuczki linda podziel sie he :P

Gość brunecia31WW
tez mi sie marza dwaj blizniacy w lozeczku :P zazdroszcze tobie :) na twym mijescu juz bym u nich byla i bym im....albo oni mnie ...:D

Gość gość
a moze byc chciala z dwiema kobietami to zrobic ? masz taka ochote ?

Gość blondynka18xd
bylam juz z dziewczyna :) i to nie jeden raz ale dziewczyna nie da ci tego co ma chlopak wiec wole zdecydowanie chlopakow :P

Gość gość
jestem ciekaw twoich erotycznych fantazji bo jedno juz znamy masz jeszcze inne albo mialas ktore zaspokoilas juz ? filip

Gość blondynka18xd
ano bylo ich troche jedno np bylo takie aby sie kochac na kamerze dla innych uzytkonikow na pewnym portalu :) jak sie nie myle wtedy chyba patrzylo na nas 1300 osob :P robilam to ze swoim bylym ex ale to dawno bylo xd no jeszcze pare by sie znalazlo ale nie bede o tym pisac tutaj :)

Gość gość
wow . musisz byc ostra kocica majac 18 lat i tyle za soba . filip

Gość gość
czytajac to musialem sobie zwalic bo nie wytrzymalem :D

Gość blondynka18xd
zwal sobie mozg xd

Gość blondynka18xd
no i nastala sobota :) ja juz po kapieli , wydepilowana , uczesana , troche wymalowana jedynie zaloze sukieneczke do tego rajstopki jak mi doradziliscie do tego szpileczki i o 19 sie zacznie :P alez jestem podekstyctowana :P

Gość gość
co to sie dzieje z tymi dziewczynami w tych czasach brak slow . istne z ciebie kurwisko widze .

Gość blondynka18xd
po co piszesz ? jak nie masz nic dodania w tym temacie? brak klawiatury mi na takich burakow jak ty gosc :)

Gość gość
to widze ze dzis bedzie male bzyku bzyku :P ja tez dzis sie wybieram do klubu z przyjaciolka mam nadzieje ze cos wyrwiemy i sie tez dobrze zabawimy :P powodzenia kryska

Gość gość
ciekawy jestem czy nasza blondynka jeszcze zyje po tej sobotniej nocy :D

Gość gość
mysle ze spi cala zalana % i nie tylko tym , zapewno sie niezle musi kleic chyba ze polykala :D

Gość blizniaki20
czesc blondynka. chcesz poznac fajnych blizniakow ? chetnie sie spotkamy z toba i zaspokoimy twoje seksualny potrzeby. jestesmy bardzo przystojni i mamy fajne palki (21cm i 19cm) moze sie skusisz i poszalejemy mozemy dojechac bo posiadamy auto wiec zrobienie 10 km czy 200 nie ma problemow .daj znac . kamil i robert

Gość defff
no blondynka napisz jak było :) fajna dziewczyna z ciebie :)

Gość blondynka18xd
dawno mnie tutaj nie bylo :) jak to wakacje nie ma czasu na nic hehe:P wracajac do temtu posluchalam rad co nie ktorych i teraz to owocuje od ponad miesiaca 2-3 razy w tyg sie z nimi spotykam i mnie ....bosko jest :):) a jak wam wakacje mijaja?

Gość gość40latek
no to widze dzisiejsza mlodziez sie ostro bawi