Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka18xd

poznalam BLIZNIAKA..OW

Polecane posty

Gość blondynka18xd
widze GOSC ze masz cos w glowie i nie tylko myslisz penisem :P :D xd

Gość gość
no glowe nizsza jestes odemnie, ale to slodkie bo zatopisz sie w moich ramionach i na palcach bedziesz stawac zeby sie calowac ;)

Gość gośćfacet
Gościu naucz się czytać ze zrozumieniem.Jestem po 30,byłem z rożnymi kobietami,w rożnym wieku. Kobieta po 40 nie ma zahamowań, wie czego chce,jak sprawić przyjemność mężczyźnie..o wiele lepiej niż taka smarkula.Jedrny tyłek i cycki to za malo. Dobrego,znikam.

Gość blondynka18xd
widze ze zaraz komus tu zylka szczeli :D chyba zazdrosci ze jest skazany na takie stare Panie po 40stce niz na mlode sixe :D korci mnie aby mu wyslac smsa :P

Gość gość
to Ci mowie cepie ze zdrowa kobieta i po 16 nie ma zahamowan jak kleczy przed przystojnym dobrze zbudowanym facetem ktory ja kreci i potrafi zabawic ciekawa rozmowa po fakcie chyba ze zadaje sie z obrzynem, albo rodzice jej nakladli ze kara boska z nieba nastapi... po 40 to juz kazda jedna kobieta nie ma zahamowan bo swoje w tym wieku nawet najbrzydsze przezyly i cos tam doswiadczyly, w tym wieku juz kazdy wie ze niema co rodzicow sluchac ani kolezanek zawisnych... tym bardziej takich typkow... ps. no pewnie w zyciu mysle glowa w lozku fiutem ;) czasem tez biczuje nim po twarzy kolezanki jak sa niegrzeczne

Gość gość
Maleńka.. słowniczek ortograficzny sobie kup-strzeli. Zamiast wystawiać tyłek poucz się blondi jeszcze trochę..

Gość gośćfacet
To jest mój wybór, nie zrozumialas? Szkoda. Baw sie dobrze.

Gość blondynka18xd
oj czepiasz sie bledow jestem taka podekscytowana ze raz mi sie zdarzylo i wypominasz :D

Gość madzia35555
kochana korzystaj poki mozesz z zycia :) i nie sluchaj innych rob co uwazasz za sluszne sama kiedys mialam jak studiowalam taki romans nie z blizniakami ale bracmi trwal on 1,5 roku i chodz to byl tylko sex wspominam to jak najmilej :) sama teraz mam prawie 35 wiec jak nie teraz to juz nigdy taki przypadek i znajomosc to jak wygrac w totolotka :) mam nadzieje ze bedziesz opisywac nam tutaj co sie wydarzylo miedzy wami na griluu czy co wyniklo z tego wszystkiego pozdrawiam madzia

Gość blondynka18xd
no widzisz :) sama tak sobie powiedzialam jak nie teraz to juz nigdy tego nie bedzie szalenstawa jakie ma byc :P albo nie bedzie roznie sie moga potoczyc losy nasze :) bede w miare mozliwosc***isac co wyniklo z tego :) a ile wtedy mialas lat ty i oni ?

Gość madzia35555
ja mialam 22 oni byli o rok mlodsi czyli 21 :)

Gość blondynka18xd
to byliscie mlodzi :) tacy jak my napewno dzialo sie xd

Gość gość
tez dokladnie tak mysle, nie patrz na opinie innych bo oni Ci tylko zazdroszcza albo boja sie sami miec ciekawe zycie... jak Ci sie uda w pracy czy ogolnie z kariera, albo sportem tez takie teksty sie beda sypac... to tylko ludzie :)

Gość gość
wszystko co przeczytalem wskazuje ze jestes przykladem ze predzej czy pozniej staniesz sie typem SWINGERSA bedziesz swingowac sama czy z swoim wymarzonym partnerem ( jak ci na to pozwoli) wiec trojkaty czy gangbang to tylko kwestia czasu . ja ze swoja zona juz od 6 lat sie dobrze bawimy ze znajomymi czyli grupowy sex czy wymianna partnerow ...jak bys chciala takich rzeczy poprobowac wystaczy wyszukac w necie portali i bedziesz w raju co wiecej zaspokoisz swe rzadze pozdrawiam

Gość blondynka18xd
nie patrze na opinie innych bo to moja sprawa co robie :) tylko wpadlam po porady .....ale masz racej ludzie zadroszcza bo nie maja wygladu aby kogos fjanego poznac i przezyc dziki sex , ja jestem mloda sexowna wiec zamierzam sie dobrze bawic i przezyc ten okres zanim bede miala zmarszyczki wszedzie xd a ty co w psychologa sie bawisz xd raczej watpie abym byla takim przypadkiem :)

Gość gość
blondyneczko a zamierzasz im sie oddac aby cie stukali w gumce czy bez ? :D

Gość blondynka18xd
oczywiscie ze Z gumeczka :P innej opcji nie ma

Gość gość
Słodka kurewka z ciebie, Lubie takie młode dziweczki

Gość blondynka18xd
a ty prostak jak wiadac xd

Gość blondynka18xd
ide sie kapac zajrze pozniej moze ktos cos madrego i fajnego napisze :)

Gość gość
i nam uciekla ehhh :( poszla zapewno golic cipke i ja moczyc :D przygotowuje grunt :D moim skromnym zdaniem mysle ze jutro ja wyruchaja we wszystkie 3 otworki nie bedzie litosci :D

Gość gość
ja bym ci proponowal abys zalozyla mini bez majteczek do tego rajstopy szpilki wymalowala sie kurewsko rozpuscila wlosy i do dziela , a efekt murowany bedzie jak ci wloza 2 kutasy w cipke oszalejesz z wrazenia

Gość franekkimono
ja tez jestem z wroclawia mam 28lat jak chcesz moge cie wziac do sklepu i kupic cos na jutrzejszy wieczor jednie czego oczekuje w zamian to abys mi zrobila lodzika z polykiem w aucie wchodzisz malenka?

Gość blondynka18xd
no i jestem wrocilam czysciutka, pachnaca w mojej sexi pizamce :D co do reszty co napisaliscie brak komentarza panowie ....

Gość gość
Przeciez ci się to podoba szmatko,lubisz tak,być ruchana i szmacona. Wyebie cie ja k.....urwe ,chcesz?

Gość blondynka18xd
tak tak ulzyj sobie widac ze samotnik jestes na tej planecie krzycz wal i tryskaj buhahaha :D

Gość gość
bosko sie czyta jak zazdrosc wisi w powietrzu :D kazdy lubi seks, tylko w odroznieniu od was desperaci... my lubimy tylko z tymi ktorzy sie nam podobaja ;)

Gość blondynka18xd
ide sobie po desperadoska chce ktos jeszcze ? :P

Gość lindaaaa
A można lubić z kimś ,kto się nie podoba? No raczej nie

Gość blondynka18xd
swiete slowa przedmoco badz przedmowczyni :D robimy to tylko z tymi ktorzy nas pocagaja i sie im nastawiamy :P :D xd